Kövér anyukák, meg tudtátok szülni természetes úton a babátokat?
Extrém kövér vagyok (így a végére 120 kiló). Az orvosom a minap azt mondta, hogy gondolkodjak el a program császáron, mert ekkora túlsúllyal nem valószínű, hogy meg fogom tudni szülni a babát. Szerinte úgyis kifáradnék és császár lenne a vége. Csak így a baba is veszélybe kerülhet és nincs is rá garancia, hogy ő fog műteni.
Ezenkívül más nem indokolja a császárt. Egészségügyileg minden rendben, az összes laborom, vizsgálati eredményem tökéletes.
Egy kövèr ismerősöm jòsló fàjàsokkal bement a kòrhàzba, beindìtottàk a szülèsèt, de mèg nem volt a teste kèsz rà. Csàszàr lett a vège. 2 vèkony ismerősöm ugyanìgy jàrt. Nem a sùlytòl függ.
Ha van lehetősèged, memj masik dokihoz. Èn pofàtlan vagyok, lehet, hogy a szemèbe vàgnàm, hogy ne vàrjon pènzt, csak ezèrt hiàba kepeszt, hogy nàla szülj. Ossza el az előző 2 x150 ezret 3 felè mèg ìgy is gyerekenkènt 100 ezer. Pofatlansàg amit megengednek magunknak.
Így, hogy 2 gyereket gond nèlkül megszültèl, sikerülni fog a harmadik is.
A dokid csak a pénzre megy. Simán felvágna emiatt :(
Szerintem ha 2 gyerekkel sikerült,a harmadikkal is sikerülne...
Nálam fel sem merült a császár. És az ügyeletes doki meg is sértődött, hogy nem bízok a képességeiben, amikor mondtam, hogy jó hogy nem császár lett. De első gyereknél minden lapot betettem a pakliba.
Simán meg lehet szülni a babát túlsúllyal is. Nekem komplikáció mentes volt és meg is dicsértek, mert azt mondták szinte tankönybe való volt a szülésem, ideális kismama voltam.
Én se vagyok épp vékony, úgy írom ezt. Egy 140kg körüli ismerősöm nem akart császárt , felül nyomták a hasát, alul vákuum, végülis megszületett hüvelyi úton a baba, ő meg trombózist kapott.
De a helyedben, ha tényleg csak a pénz miatt lenne császár, nem mennék bele. Sőt, megmondanám a doktor úrnak, hogy kösz, de én betartom a törvényt :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!