Beengednétek tanulókat a szülésetekre?
Kedves 44-es. A pontozással ne foglalkozz. Sajnos itt a gyakorin sokan rosszindulatból pontoznak, gyakran a legsemlegesebb kérdéseknél is. Én is gyakorta le vagyok pontozva, akkor is ha csak véleményt kérnek.
Én viszont minden választ köszönök.
Kedves 45ös,és ezt mégis hogy képzeled????
Bárkinek joga van elutasítani,hogy bemenjenek hozzá,en is megtettem és senki nem háborgott,nem is raktak ki,hogy akkor menjél máshova.
Ja hát persze, aki körzetileg oktató kórházhoz tartozik az így járt, annak nincs joga eldönteni ki lehet bent a szülésén, törődjön bele, hisz “előre tudta”. Vagy perkáljon millióhoz közeli összeget magánkórházért. Hogy is ne. Attól még, hogy valaki önhibáján kívül oktató kórházhoz tartozik minden joga megvan nemet mondani a tanulókra, pont. Senki nem kötelezhető arra, hogy idegeneket beengedjen a saját szülésére. Menjenek ahhoz, akiknek nem gond, ha ebben az intim helyzetben plusz 2-3-4 fő bevonul végignézni az egészet, ne azokat vegzálják, akiket zavar.
Már lassan a szülő nőnek kuss lesz a neve és semmibe nem lesz beleszólása, mert itt csak fekve lehet szülni, nem lehet felállni, nem lehet így, nem lehet úgy, de hogy már azt se dönthessem el ki lehet bent az én szülésemen, az vicc kategória.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!