2. szülés indulhat minden jel nélkül? 37 hetes vagyok a kislányommal, már úgy mennék 🙂
Figyelt kérdés
Első szülésem mesebeli volt. Kórházba érkezés után 20 perccel a hasamon volt a kisfiam. Előtte otthon vajúdgattam. Nyákdugó 3 nappal előtte ment el.2021. szept. 21. 15:32
1/9 anonim válasza:
Igen
Nekem ilyen volt a 2., mint amit írsz.
Csak reggel még zárt méhszájjal..
De kiírt nappal szültem
2/9 A kérdező kommentje:
De jóó :) Az elsőhöz képest milyen volt?
Tegnap voltam orvosnál, zárt nekem is, azt mondta 3 napig még biztos nem lesz baba. :(
2021. szept. 21. 15:47
3/9 anonim válasza:
Nem értem, miért akarnád majd egy hónappal elöbb megszülni a babát, mint amikorra elég fejlett lenne hozzá?
Nem véletlen van a 40. hétre számolva a szülés idöpontja, akkor elég fejlett a baba!
4/9 A kérdező kommentje:
37 hét hetes vagyok. A súlya 2500 gramm felett van. Sehogy sem számít már koraszülöttnek!!!
2021. szept. 21. 16:11
5/9 anonim válasza:
Nekem úgy indult, minden előjel nélkül. 36+4-re szültem. 3055 gramm volt a lányom, és nem számított koraszülöttnek. Most várom a harmadikat. 36+1 napos vagyok. És én is alig várom hogy mehessek szülni...🙂 Könnyű szülést nrkünk🙏😉
6/9 anonim válasza:
Nekem az első indult minden jel nélkül, a másodikat meg kifüstölték
7/9 anonim válasza:
vannak olyanok,hogy vizsgálaton vagy orvosod megállapitja nem lesz baba.későb te mégis megszülsz az nap vagy másnap.minden előjel nélkül szülnek is
8/9 anonim válasza:
1. Vagyok
Nekem az első nehéz volt, de az sem hosszú..
7,5 h alatt lett meg, viszont kikönyökléssel és vákuummal.
2. Alkalommal az első fájástól 4 h
De akkor még találgattam hogy ez az lesz. Vagy csak megeröltettem magam.
9/9 A kérdező kommentje:
Mindenkinek könnyű szülést ! 🙂
2021. szept. 21. 21:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!