37. hetes km. vagyok és ma az UH-n az mondták, hogy 2763 gramm a kislányom, és 9 cm a buksi átmérője. Ez jót jelent?
Figyelt kérdés
Leírnátok a nektek mért adatokat? Előre is köszönöm.2010. aug. 10. 18:21
1/7 anonim válasza:
Teljesen jó de nem az átmérője hanem a sugara annyi igy lesz kb. 30 c.m-es átmérője - körfogata- ha megszületik
esetleg még kicsit több mert még van pár heted.
Normális átlagos adatok.
2/7 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors választ. :)
2010. aug. 10. 19:02
3/7 A kérdező kommentje:
Azt esetleg meg tudnád nekem mondani kedves válaszoló, hogy mit jelent az a kifejezés, hogy a a "lepény fundusban tapad, I fokban érett." Ez valami sablon szöveg lehet? Előre is köszi. :)
2010. aug. 10. 19:07
4/7 anonim válasza:
A lepény a fundusban, az a mellső falon (azt hiszem). Az I fokban érett az semmi, tökéletes a baba számára.
Fura, én ma voltam 35+4 hetesen és nekem a BPD 92mm a súlyát pedig 3360gr-ra saccolták :)
5/7 anonim válasza:
Szia!A fundus az a méh teteje,azaz a melledhez legközelebbi rész(ez a legjobb tapadás)!Az első fokban érett lepény tökéletes!Nekem ilyen idősen már II.fokban volt érett!Könnyű szülést Neked!!!Üdv:6 hetes kislány anyukája
6/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Amúgy az UH-n mondta is a doki, hogy a BDP valóban nem egy 37. hetes terhességnek felel meg, de azt mondta nincs miért izgulni, ezért kérdeztem.:)
2010. aug. 10. 20:05
7/7 A kérdező kommentje:
BPD-t akartam írni, bocsi.:))))
2010. aug. 10. 20:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!