Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 22. -en lesz 8 honapos a...

22. -en lesz 8 honapos a kislanyom. Sulya 7400 gramm. Megfelel ez az o korara?

Figyelt kérdés
Rendesen eszik szilard etelt napi 5 alkalommal. Tejet csk 2-szer iszik, mert etkezes utan egyszeruen nem kell neki, raadasul H.A. tapszert, Alfare-t kap, mert allergias a tehentejre. Egyszeruen nem tudom, hogy eleg e az amennyiseg amit megeszik. Emigy jokedvu, vidam, orokmozgo baba.
2011. okt. 18. 22:17
 1/8 anonim ***** válasza:
Persze hogy jó! Mennyinek kellene lennie? Tökéletes a súlya, ezen felesleges aggódnod.
2011. okt. 18. 22:22
 2/8 anonim ***** válasza:

Igen, enyén 7 hónaposan volt ekkora, szinta anyatej mellett8, 4 kilóval születettx szilárd)

napi 5x szilárd viszont RENGETEG ilyen kicsinek, bőven elég lenne a 2-3!!

2011. okt. 18. 22:23
 3/8 anonim ***** válasza:
2011. okt. 18. 22:24
 4/8 anonim ***** válasza:

Szerintem biztosan elég, de nincs papírforma, hogy minden gyerek x kg kell, hogy legyen. Elméletileg a születési súlyát meg kell, hogy duplázza 6 hónapos korára, és fél kg-ot kellene havonta híznia egy ekkora babának.

Az én kislányom holnap lesz 8 hónapos, és még mindig nem duplázta meg a súlyát (bár eleve nagy súllyal született)

Enni elég az 5 alkalom naponta, nekünk a doktornő is azt mondta. Ha úgy látod, hogy jól lakik az evéseknél, és jókedvű, kiegyensúlyozott, akkor biztosan minden rendben van vele!

Mennyivel született egyébként?

2011. okt. 18. 22:25
 5/8 A kérdező kommentje:
3350 grammal szulatett, 6 honapos korara picit tobb volt, mint a szuleti sulyanak a ketszerese.
2011. okt. 18. 22:31
 6/8 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat!
2011. okt. 18. 22:35
 7/8 anonim ***** válasza:

22:25-ös vagyok.

Szerintem tökéletes a súlya, ne aggódj! Ezzel az "eleget hízott-e" kérdéssel engem is megőrjítenek a tanácsadáson! :D

Jó egészséget Nektek!

2011. okt. 18. 22:35
 8/8 A kérdező kommentje:
Koszi!
2011. okt. 18. 22:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!