Kislányom 16 hónapos és 12090 gramm és 84 cm! Havonta 30 dkg-át hizik! Az nem sok egy kicsit? Rengeteget mozog és korához képest azt mondta a védönö, hogy nagy!
Leirom mit eszik napközben.
Reggeli: Tej 250 ml
Ebéd : Amit mi főzelék-hússal, vagy leves jó sok zöldséggel!
Uzsira : Gyümi, vagy joghurt!
Vacsira szendvics, felvágott, paradicsom, sajt!!6 körül vacsizik de akkor sem eszik sokat!!
Este fél 9 körül pedig még 200 ml tej!!
Sok ez a kaja? Variáljak esetleg valamit??
A védönö szerint nem duci meg semmi hanem a csontjai is erősek!!
Szerintem teljesen jól eszik, nem is tűnik soknak egyáltalán!! És ahogy látom felesleges kalóriák (nasi, csoki stb) sincs benne. Jól csinálod, szerintem semmi baj ezzel :) Igy olvasva jó húsban lévőnek tűnik ( de én ismerősökből indulok ki ahol 86-88 centi a kisfiú és 13 kiló hát jó kis vasgyúró küllemű) :)) De őt mondjuk foylton tömik, szóval nem a csontozata miatt.
Ismerek mást is ahol meg a kislány szintén olyan 86 cm és 14 kiló és egyáltalán nem látszik rajta nagyon szép normál testalkatú kislány:)
Szerintem ne aggódj, mások nagyon örülnének ha ilyen szépen enne a gyerekük és ilyen normális dolgokat:)
14,5 hónaposom 82 cm és 13,3 kg. ;)
igaz nálunk az Apuka nem átlagos magasságú, több, mint 2 méter magas és a lányunk rá hasonlít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!