4 hónaposan 8040 gramm a kislányom. Tudom, hogy nagy baba. Vannak itt hasonló súlyú babák anyukái? Később ugye nem hízik havi 1 kilót?
Szia!
Azt nem tudom, hogy 4 hónaposan hány kiló volt a fiam, de 1/2 évesen verte a 9 kilót. Jó husis kisbaba volt. Aztán szép lassan leállt a rohamos hízása, és 1 évesen vittem kivizsgálásra, mert alig érte el a 10 kilót. Most 2 évesen 11,5 kiló, de már nem izgatom magam rajta.
Ahogy látod, Őnála megállt a hízás, de ez nagyon sok mindentől függ.
6hónaposan a kisfiúcskám 9,40 kg volt!
ő is anyatejes volt és kb ennyi idősen kezdtük a hozzátáplálást
azt hittem h akkora lesz mint egy elefánt, de meglepetésemre csak nyúlt a picikém=)
ne aggódj attól hogy nagy, nem feltétlen lusta és kövér a babád! örülj hogy van tejed és eszik a drága rendesen=)
amint már forog vagy kezd kúszni sokkal több energiára lesz szüksége=)
boldog babázást és békés ünnepeket*.*
Kisfiam 4 hónaposan 8200 gramm volt,6 hónaposan 9750 gramm.
Most volt 1 éves és 11 kg.
Ahogy elkezdett mászni,ülni,forogni,már nem hizott ,csak minimálisat.
Ne aggódj,nem fog mindig 1 kg-ot hizni.
Pontosan nem emlékszem, hogy 4 hónaposan mekkora volt a lányom, de tudom, hogy hatalmas. 6 hósan volt 9,5 kg, arra emlékszem. Ezután viszont mire elérte a 10 kilót, már elmúlt 1 éves, szóval 6 hósig súlyra hízott, utána már csak hosszra.
Már 1 évesen teljesen normális testalkata volt, nem volt dagi, bezzeg 6 hósan tiszta egymerő hurka volt.
Most 2 éves, nagyon csinos :)
Elkezd lassan mozogni a babád, nem fog ennyit hízni :)
Szia!
Az én kisfiam 28-án lesz 4 hónapos. Másfél hete mérték akkor 7850 gramm volt. (2950 grammal született) Ő is anyatejes baba. De jó látni, hogy nem vagyunk mi sem egyedül ezzel. Nálunk a doki már csak hümmög, mikor megyünk méretkezni :)) És mi még mindig 2x kelünk enni éjszaka is :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!