Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 4 hónaposan 8040 gramm a...

4 hónaposan 8040 gramm a kislányom. Tudom, hogy nagy baba. Vannak itt hasonló súlyú babák anyukái? Később ugye nem hízik havi 1 kilót?

Figyelt kérdés
Nyugtassatok meg, hogy nemsoká megáll a hízásban.
2010. dec. 25. 23:17
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Biztosan megáll a hízása majd. Az én kislányom meg a másik véglet, ő 1 évesen volt 8440 g. 3 hónaposan 4800 g volt.
2010. dec. 26. 15:31
 12/14 anonim ***** válasza:

Én is ebben reménykedem.:-))))Kisfiam most 6 hónaposan 8700g volt,3 hónapos kora óta kap egy kis ezt-azt,mert dokinéni azt mondta kövér,és ne szoptassam,állítsam le.Kezdtük az almával,aztán most már fog nélkül is sok mindent elrágcsál.Forog,kompozik,kúszik,de havonta magunkra rántjuk a 70-80 dekát.Persze a ciciről nem állt le.....

Szóval saját tapasztalat,hogy hagyd a fenébe ki mit mond.Meg fog állni a növekedésben,de ez egyedi,hogy ki mikor.No,meg az is lényeges,hogy mekkorák vagytok.Az én férjem magas,és termetes,és én sem vagyok kicsi.Nem várhatom a gyerekemtől,hogy pici és sovány legyen.

A lényeg,hogy boldog és mosolygós kiegyensúlyozott baba legyen.

2011. jan. 10. 11:13
 13/14 anonim válasza:
A fentieket olvasva kezdek kétségbe esni. Az en kislányom 6 honapos és 4600 gr.)1100-al született 28 hétre)
2012. jan. 6. 13:20
 14/14 anonim ***** válasza:
Ne ess kétségbe, mert a te babád is rendesen gyarapodik a születési súlyához képest. /én 1640grammal születtem, de kevesebb voltam ennyi idősen, mint amit a babádról írtál/ Ma meg már átlagos 164 cm és 55kg vagyok. 3 éves koromra utól értem a kortársaimat.
2012. jan. 6. 23:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!