37 hetes kismama vagyok, es a kislanyom vegig nagyon aktiv volt, tegnap ota nagyon halk, alig mocorog, csend van (aggodom. Valakinek volt ilyen?
Felek leirni mert nem akarlak feleslegesen beparaztatni. Most leszogezem h attol fuggetlenul h velem h volt nem feltetlenul jelenti azt h veletek is ez van. Es ne panikolj ra feleslegesen.
Szoval 35.heten mar nehezen ereztem mozogni inkabb csak feszengett, tolta magat. 36hetesen befektettek gorcsokkel mentem be. 2 napig minden nap ctg-re tettek de ott is mondtak h nagyon nem akar mozogni. Alig mocorgott de semmi mas bajt nem lattak. 3.napra nemh nem akart vegkepp mozogni de a szivhangja is leromlott. Azonnal megcsaszaroztak, ott jottek ra h a nyakara is es a mellkasara is ratekeredett a koldokzsinor. De gozzatennem nekem ekkorra magatol be is indult a szules es tagultam, de nem vartak tovabb neh baj legyen.
Ha van megerzesed menj be nezesd meg magatokat. De feleslegesen ne aggodalmaskodj. :-)
Figyeld meg, hogy amikor már összecsuklasz mert nem tudod kipihenni magad az aggódástól akkor kapcsol magának valami jó kis rock&rollt és bulizza át az éjszakát... Vagy gondol egyet és fci vb-t játszik a hólyagoddal.
Nincs helye, ettől a hülye időtől egy felnőtt nem terhes is kidől, szerinted akkor őpicursága hogy érzi magát?
Nyugi.
Ha nagyon aggódsz akkor hívd fel a védőnőd, és ha tudsz ugorj le egy szívhang keresésre.(én voltam ketteskével, mert előadta, hogy egy napja aludt, alig éreztem, este bulit tartott)
Hát nekem elég sűrűn van ilyen. 39 hetes terhes vagyok, én nagyon-nagyon aktív baba.
Aztán volt, hogy egy-két napig csak nyomkodta magát, a nagy aktvivitás elmaradt. Gondoltam én is, hogy lassan szülök. Aztán újra aktív lett:) 37 hetesen még jópárszor előfordulhat ilyen. Nekem is van, hogy egész nap csak aludnék, aztán vannak aktív napok, ez természetes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!