Most vagyok 37 hetes a kislányommal és a 30+5 hetes vizsgálaton 1900 grammra becsülte a pici súlyátEz mennyire lehet pontos? Most a 36+3 naposan viszont azt mondta, hogy 3500gramm körül lesz a születési súlya.
Figyelt kérdés
Szerencsére hízni nem sokat híztam csak 5-6kgot szerintetek mennyi fog lemenni szülésnél?2014. máj. 12. 06:33
1/5 anonim válasza:
Nekem a szülés napjan reggel 4500 grammnak mertek a lányomat. 3450grammal született.
2/5 anonim válasza:
A 37. heten nagy babát tippeltek, azt mondtak, bőven 4 kg felett lesz. Végül a betöltött 41. heten megszületett 3300 g-mal :)
3/5 anonim válasza:
Nálam semmit nem jelentett, hogy mennyi vagyok szülés után, mert ikrekkel voltam terhes 8 kg kevesebb voltam szülés után mint előtte és pillanatok alatt visszahíztam a kezdő súlyomra ,epdig elhiheted, hogy 3 gyerek mellett segítség nélkül nem ültem szinte csak míg etettem.
4/5 anonim válasza:
A lányom megszületése napján mondták, hogy 3700 g körüli súlyra lehet számítani, 3350-el született :)
5/5 anonim válasza:
32hetesen 1540g volt a kislanyom. 36hetesen 2600g. Azt mondták nagyon max 3200-3300g lesz. Szülés reggelén a szulesznom is azt mondta,max 3300.
Aznap 3920g-al és 56cm-el megszületett .
Mínusz 8kg-al jöttem ki a kórházból .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!