Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Kérhetem hogy császárral...

Kérhetem hogy császárral szülhessek?

Figyelt kérdés
2021. szept. 18. 08:54
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
48%

Szerintem a haldoklas is természetes. Attól persze még nem tetszik nekem hogy meg kell halnunk. Sőt az emberiség nagy részének a fejfájás sem tetszik ezért bevesz egy fájdalomcsillapítót.

Ezért mivel van császár ezért az emberiség egy részében felmerült, hogy nem tetszik neki a szülés.

Nem tudom miért zavarobb ez.

2021. szept. 18. 15:07
 12/30 anonim ***** válasza:
75%

Ahogy írták, ez nem kívanság müsor.

Én természetesen szültem, fogadott dokival.

Vajudás alatt olyan fájdalmaim voltak, azthittem az életemért küzdök. Szo szerint könyörögtem a dokimnak, toljon át a műtőbe azt császarozzon meg, mert nem bírom.

De, kibírtam. És hálas vagyok neki, hogy nem tette meg. Másnapra semmi bajom nem volt szó szerint. Egy csaszarsebbel meg szenvedhettem volna hetekig.

2021. szept. 18. 15:17
 13/30 anonim ***** válasza:
57%
A szules alatti fajdalomban senki,unblokk szules alatt pedig ma mar igen kevesen halnak meg. Tehat ez NEM HALDOKLAS. A vegen egy csoda szuletik,a gyermeked. Ha nem jon at,miert marhasag ehhez hasonlitani,elegge sajnallak.
2021. szept. 18. 15:31
 14/30 anonim ***** válasza:
95%
Es bozzatennek,az,hogy a csaszar "fajdalommentes", egy alaptalan teoria. Persze,van,akinek nem faj ANNYIRA utana,de ugyan ez siman megtortenhet termeszetes szulesnel. Nekem legalabbis alatta,es utana is kibirhato volt. De azert az esetek tobbsegenen csaszarnal a mutet utan igen fajdakmas tud lenni szimplan mozogni is. Termeszetesnel pedig a szules maga a fajdalmas.
2021. szept. 18. 15:35
 15/30 anonim ***** válasza:
37%
nem a halal a kozos bennuk, hanem a fajdalom. nem a gyereket nem akarom hanem a fajdalmat. szerintem nem hulyeseg hasonlatokkal peldazni a fajdalom csillapitasanak indokoltsagat.
2021. szept. 18. 16:20
 16/30 A kérdező kommentje:

Sajnos van akinek fokkal alacsonyabb a fájdalom küszöbe

Ehhez társul egy kis pánik betegség is

A gyereküket féltik ezek az anyukak akik inkább császárral szulnenek

2021. szept. 18. 17:59
 17/30 anonim ***** válasza:
82%
kérhetsz császárt,de nem válalják
2021. szept. 18. 18:00
 18/30 anonim ***** válasza:
69%
De miért hiszi azt mindenki hogy a császár az nem fáj? Elmondanám hogy életemben nem éreztem olyan fájdalmat mint mikor császár után fel kellett állnom. Utána még egy hétig fájt felkelni, köhögni, nevetni, orrot fújni, tüsszenteni....... Stb. Az első 2-3 nap rettenetes volt. És állítólag én jól bírtam és hamar felépültem
2021. szept. 18. 18:27
 19/30 A kérdező kommentje:

Hát csak azt el kell viselned nem tudod félúton feladni a pánik betegség miatt

Legalábbis én ettől félek

Rosszul leszek és elájulok

-oké h a gyerekéért mindent megtesz az ember nem szültem nem tudom mi lesz

Magamat ismerve rám tör egy roham és nem tudom mi lesz

2021. szept. 18. 18:31
 20/30 anonim ***** válasza:
57%
Ne haragudj de így biztos kell a gyerek? Tudod milyen stresszes tud lenni. Az én fiam a minap elesett és vérzett a feje. Nem vagyok pánikbetegség, de kezem lábam remegett. Segítséget kellett hívnom hogy elvigyen a kórházba mert nem tudtam volna vezetni
2021. szept. 18. 18:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!