Kérhetem hogy császárral szülhessek?
Figyelt kérdés
2021. szept. 18. 08:54
1/30 anonim válasza:
Kérheted, de nem biztos, hogy az orvos vállalja.
2/30 anonim válasza:
Kérni sok mindent lehet, csak nem biztos, hogy teljesítik is a kérésedet orvosi indok nélkül. Főleg, hogy már nincs választott orvos meg hálapénz
3/30 anonim válasza:
Magankorhazban felvilágosítást követően igen.
Allamiban pedig a hüvelyi szülés a legjobb, a császár pedig egy nagyhasi műtét tele kockazattal és különben is ő az orvos jobban tudja nálad.
4/30 anonim válasza:
Ez nem kívánságműsor, ha csak nem magánkórházról beszélünk.
Orvosi indokkal persze elvégzik mindenhol.
5/30 anonim válasza:
3-as vagyok. A fájó irónia nem jön át írásban de képzeljétek oda :)
Én választható császár parti vagyok.
6/30 anonim válasza:
Egyebkent valo eletben is ennyi no akar kenyelmi csaszart,vagy csak a gyakori nepe kozt van ilyen sok?
7/30 anonim válasza:
Szerintem lenne rá igény, igen. Valahol olvastam h Japánban a jómódúak szinte csak császárral szülnek már (ott mondjuk 1 gyerek az általános).
9/30 anonim válasza:
Miért szomorit el? Ennyi erővel azon is szomorkodhatnal hogy morfiumot adnak a haldokloknak.
10/30 anonim válasza:
Van baj a fejedben. Ez egy termeszetes dolog,legalabbis a legtobb esetben annak kellene,hogy legyen. En,anyam,nagyanyam,es meg tobb millioan/milliardan igy szultek/szulnek. Nyilvan ha indokolt,mert anyuka,es/vagy babara nezve veszelyes lenne,az ugy mas teszta. De ez legyen csak az en velemenyem. De azert egy TERMESZETES szulest ne hasonlitsunk mar a morfiumhoz meg a haldoklashoz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!