Hogyan viseltetek a szules utani 6-8 hetet? Milyen volt a babaval lenni? Hogy viseltetek a testi valtozasokat, verzest, regeneralodasi idoszakot?
Figyelt kérdés
Milyen kihivasaitok voltak es hogysn oldottatok meg? Illetve mi volt az, ami nagyon jo elmeny volt?2021. aug. 17. 09:53
11/18 anonim válasza:
Gyermekágyi szex tilalmat nehéz kibirni,de ki lehet. első baba minden happy,jo
12/18 anonim válasza:
Nem bantasbol mondom, de azok akik nem tudnak egeszseges hatarokat huzni a rokonokkal szemben, miert vallalnak gyereket?
Olyan nincs hogy rajtunk csung anyam/anyósom/nagynéném/unokatestverem. Én szabom meg hogy mikor johetnek és pont. Ha nem értenek a szép szobol, az ajtó bezarva, telefon kikapcsolva és kész. A saját gyermekagyas idoszakotokban nehogymar ne ti mondjatok meg hogy ki mikor jöjjön.
13/18 anonim válasza:
Én most vagyok szülés után 4 héttel. Hál istennek nem volt semmi vágásom varrásom, a vérzés se volt vészes, már el is múlt 90%ban. A testi változások engem nem igazán érdekelnek, sose voltam az a hiú, mindig magát nézegetós ember. Nekem a legnehezebb, hogy egyedül vagyok itthon az 1 éves fiammal meg a 4 hetes lányommal és a férjemen kívül semmi segítségem nincs, senkire se számíthatok, a férjem meg reggeltől estig dolgozik.
14/18 anonim válasza:
Nem tudtam szoptatni,ezt az elejen eleg rosszul eltem meg. Az olyan hozzaszolas a ferjemtol,hogy:nem lenne jo,ha tapszeren nonel fel. Stb miatt vegkepp. Aztan belattuk,hogy teljesen mindegy,mivel,hkgyan,csak taplalva legyen a fiam,es fejlodjon. Karacsonykor szuletett,8 hos lesz,egyszer sem volt meg beteg (lekopogom). A gatmetszes ugy 4-5.hetig azert itt-ott eleg kellemetlenul belenyilallt,de ki lehetett birni. Szextilalom annyira veszesen nem volt rossz,kibirtuk. Anyukam eleg sokat volt itt segiteni,az is jo volt. A hasfajas... Na az gaz volt. Nagyon sokszor kelt ejszakankent enni,mai napig 1-2x kel,ez van. Annyira nem volt veszes szerintem osszessegeben. :)
16/18 anonim válasza:
14es nyugi, az én 1 évesem is tápszeres volt 3 hetes kora óta. Semmi hátránya nem származott belőle. De a védőnők is és az orvos is mondta hogy nem kell aggódni mert a mai tápszerek már nagyon jó minőségűek, nem lesz baj. Engem is rosszul érintett először hogy nem tudtam szoptatni.
17/18 anonim válasza:
Engem is vágtak, de szakadtam is. A sebem hetekig fájt, majd be is gyulladt, annak ellenére, hogy nagy figyelmet fordítottam a kezelésére. Kellemetlen volt, ellehetetlenített mindent, de végül az orvosomhoz fordulva hamar megoldódott a probléma. A kisfiam hasfájós volt, nappal nem aludt, éjszaka sokat kínozta a hasa, folyton azt éreztem, hogy valamit rosszul csinálok, kialvatlan és kétségbeesett voltam. A szoptatás szerencsére a kezdetektől olajozottan működött, ugyanakkor nehezen éltem meg, hogy az egész napom egy állandó szoptatás..Bár nagyon vártam az érkezését, nehezen alkalmazkodtam az új helyzethez, folyton megkérdőjeleztem magam, és önző módon hiányoltam a régi életem. Szerencsére a férjem és a családom állandó támaszaim voltak. Miután a hormonok lecsendesedtek, jobb színben kezdtem látni mindent, összeszoktunk a babámmal, megszoktam az új szerepet. Mára már, néhány hónap után legszívesebben megállítanám az időt, annyira élvezem a mostani időszakot. :)
18/18 anonim válasza:
Ez az új trendi beszólás a gyakorin? A minek vállal gyereket, aki ezt meg azt meg amazt nem csinálja jól? 😂 Hűha most ezért szaranyának érzem magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!