Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ki hány évesen lett anyuka?

Ki hány évesen lett anyuka?

Figyelt kérdés

Érdekelne, hogy ki hány évesen lett anyuka.. most várom a 2. babámat, 24 éves vagyok, mégis némelyik orvos olyan furán tud nézni rám, mikor kiderül, hogy már van egy kisfiam. (Egyáltalán nem látszik rajtam egyébként :D )

Mindig is szerettem volna fiatalon anyuka lenni, mégsem értem, hogy miért olyan fura hogy még csak 24 éves vagyok..

2021. júl. 25. 22:12
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
94%

Én is furán néznék rád, de a ti dolgotok. Minden ember más, más életcéllal, felfogással.

Én 18 évesen érettségiztem, aztán 20 évesen szakmát szereztem. Nem volt semmim, senkim. Rettenetesen nehezen lett munkahelyem akkoriban, mert csak protekcióval lehetett elhelyezkedni. Agyon dolgoztam magam, pénzem pedig még mindig nem volt, párom sem, otthon éltem a szüleimmel. 21 évesen ismertem meg a férjem, aki akkor volt 19 éves, még 1 év volt hogy szakmája legyen és ugyanúgy a szüleivel élt. 1 évvel később költöztünk össze egy szörnyű, icipici, drága albiba. Még mindig nem volt szinte semmink. Ráadásul akkor kezdődött szinte az életünk, végre nem a szülők nyakán voltunk, ki akartuk élvezni😅 aztán végre lett annyi pénzünk, hogy legyen nagyobb albi, lett 2 autó és életemben először, 24 évesen végre nyaralni voltam a tengerparton Horvátországban. Hatalmas kedvet és lendületet kaptunk, ezután évente kétszer mentünk külföldre nyaralni, kb csak erre gyűjtöttünk, 11 gyönyörű országban jártunk.. De boldogok és szabadok voltunk, nem hiányzott egy gyerek. 29 és 27 évesek voltunk mikor úgy éreztük, hogy most jött el az idő a gyerekvállalásra. Sikerült is egyből, sőt most fog érkezni a második baba, a férjem 30.szülinapja körül. Időközben lett saját, nagy otthonunk is. Én 24 évesen még nagyon gyerekes felfogású voltam, szóval nekem ezért furcsa ha valaki olyan fiatalon gyereket vállal. De mások vagyunk 🙂

2021. júl. 25. 22:51
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
25, de rettentő fiatalnak éreztem magam hozzá!
2021. júl. 25. 23:02
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Én is fiatalon akartam anyuka lenni és így belefért volna a 3-4 gyerkőc. Továbbtanultam és nem mertem szakmai tapasztalat nélkül gyesre menni, így utólag meg is szívtam volna. +5 év iskola +3 év munka és máris 29 voltam az elsőnél.
2021. júl. 25. 23:36
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
1970-től-2007-ig 17-25 éves kor között szültek. 2010-től napjainkig 35 éveskortól-50 éves korig szülnek
2021. júl. 26. 10:17
 15/17 anonim ***** válasza:
75%

Ha valaki szeretne messzebb jutni a Sparnál, akkor ahhoz tanulni kell

És szerencsére van millió lehetőség tanulni felnőttként is.

2021. júl. 26. 10:47
 16/17 anonim ***** válasza:
74%
25. Mindig is hamar akartam szülni. A karriert pont le....om. bármit eldolgozok csak család legyen.
2021. júl. 26. 20:25
 17/17 Tia Sara ***** válasza:
100%

Én most vagyok a 38. hétben, 37 éves vagyok, első gyerekem lesz.

A karrier soha nem érdekelt, egyszerű fodrász vagyok, szóval nem a tanulás miatt nem vállaltam eddig, hanem mert egy előző kapcsolatomat sem éreztem ennyire megbízhatónak.

Nem szerettem egyik előző páromat sem ennyire, hogy gyereket vállaljak vele.

2021. aug. 6. 00:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!