20 évesen ciki egy 65 éves apuka és egy 47 éves anyuka?
Figyelt kérdés
2021. jan. 5. 21:24
1/30 anonim válasza:
Nem. Legalábbis nekem nem volt az. Anyukám 48 volt apukám pedig 60.
2/30 anonim válasza:
A szülők sosem cikik!!! Az ciki, hogy benned felmerül ilyen kérdés...
3/30 anonim válasza:
Nem ciki. Miért lenne az? Nem választhatod meg, hogy hány évesek legyenek a szüleid.
4/30 anonim válasza:
Még ha ciki is lenne, mit tudnál tenni? De egyébként nem az. Inkább büszkének kéne lenned rájuk!
5/30 anonim válasza:
Én 49 leszek mire a lányom 20, remélem ő nem fog cikinek tartani.
6/30 anonim válasza:
Te tényleg cikinek gondolod a szüleid korát? Remélem a fiamnak sosem jut majd eszébe ilyesmi pedig köztünk 32 év van
7/30 anonim válasza:
Én is szégyelltem 20 évesen, hogy anyám 60 éves és megy nyugdíjba, míg másoknak csinos, fiatalos, jófej szülei voltak.
8/30 A kérdező kommentje:
Nem az én szüleim, hanem a saját gyermekem miatt kérdezem. Nagyobb a korkülnbség, Én 27 múltam a párom 45, és 5 hónapos a fiúnk.
Csak van pár ember akinek erről megvan a véleménye, hogy milyen gáz már hogy majd 20 évesen 65 éves apja lesz, stb.. 🙄
2021. jan. 5. 21:36
9/30 anonim válasza:
20 éves koromba apukám 72 éves volt. Meg sem fordult a felyemben, hogy ciki lenne.
10/30 anonim válasza:
Nem ciki nyugi:) Tisztességesen felneveltek? Jó kapcsolatotok van? Ha igen, az a lényeg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!