Belevágnátok a 2. gyerkőc "projektbe" 39 évesen? Az első baba most lesz 1 éves. Én decemberben leszek 39. Apuka 40.
Kortól igen, kisgyerekkel nem.
Én is 39 évesen szültem,de nekem 19 és 12 évesek voltak a gyerekek.
Mikor második gyerekünk született (akire már nem is számítottunk), én közel jártam a 44-hez, feleségem 39 éves volt. Kisfiunk akkor három és fél éves volt.
Szerintem simán belevághattok.
Én nem az ide érkező válaszokra alapoznék.Itt a 40 éves embereket már hullazsákban látják az ilyen kérdések alatt.Múltkor valaki írta, hogy 60 évesen úgyis meghal a kérdező és szegény 20 éves majd árva marad.A sok nyugdíjat akit itt ott lát az ember biztos úgy fogadtuk be külföldről.:) Ha 37-38 évesen bevállaltál egy gyereket vajon mennyit változtatott rajtad ez elmúlt másfél-két év? Mennyire viselt meg a terhesség, mennyire volt nehéz a babáddal? Mennyi támogatást kapsz a férjedtől a gyerek körül? Szerintem ezeket a kérdéseket tedd fel magadnak és ha pozitív arányban vannak a válaszok akkor az itteni válaszoktól függetlenül nyugodtan vállald be, ha nem akkor a te dolgod, hogy rábeszéld az apukát, hogy engedjétek el a témát.
Egy 33 éves 2 gyermekes anyuka.
Igen, belevagnek, kb 42 eves koromig!
Kivanom, h minel elobb jojjon ossze! Meg siman szulhetsz 40.szulinapod elott! ;)
En 3 gyereket tervezek.
Elsonel 31 voltam.
Masodik mire megszuletik 34 leszek.
Hat lehet en is 39 leszek, mire meglesz a 3. gyerkoc is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!