Belevágnátok a 2. gyerkőc "projektbe" 39 évesen? Az első baba most lesz 1 éves. Én decemberben leszek 39. Apuka 40.
Ahh kb 3szor írtam át a válaszom, hogy ne legyek szemét...
1)Nem a korotok számít..
2)Az elsőnél se voltál sokkal fiatalabb..
Szóval, ha mind2en szeretnétek és az egyéb feltételeknek megfeleltek akkor igen!
Nem csinálhatunk úgy, mintha minden 39 éves nő egyforma lenne akár egészségi, akár pszichés állapotát tekintve, akár a várható életkilátásai tekintetében. Ilyen értelemben a kérdésedre nem lehet értelmesen válaszolni szerintem, ezzel nem akarlak megsérteni, hiszen, van, aki szerint egy 39 éves nő már matróna, más meg a legideálisabb állapotban van a gyerekvállaláshoz.
Elmondom őszintén a véleményem. Ha a szíved legmélyéről vágynál arra hogy ismét újszülöttet ölelj, fel sem merülne benned ez a kérdés, akkor tudnád, hogy még igenis képes vagy rá. Ha csak észérvek miatt gondolkodtok a kistesón, mert pl. valaha eredetileg kettőt akartatok, vagy hát olyan jó lenne a nagynak egy kistesó, vagy akármi más miatt, akkor szoktak jönni ezek a kérdések.
amúgy őszintén: ha most lesz 1 éves a nagyobbik baba, akkor az elsőt se szülted éppen hiperfiatalon, 37 évesen eshettél vele teherbe. Két év nem oszt, nem szoroz, ráadásul nem első gyerek lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!