Miért szeretnék ennyire anyuka lenni 19 évesen?
Semmi gond nincs ezzel, ha nem a szülők kontójára szeretnél babázni!
Normális esetben összeházasodnak, lakást vesznek az emberek és utána terveznek gyereket. Ha nektek mindez megvan és az anyagiak stabilak, akkor hajrá!
Ennyi idős volttam mint te volt egy udvarlóm hozzá akartam menni felesége akarttam lenni felesége is lettem ennek már 30-éve azóta is meg vagyunk .
Ne a divattal foglalkozzál .
Az első válaszoló miért gondolja azt, hogy minden 19 éves 10 éves szinten van?
19 évesen költöztünk el albérletbe a párommal a fővárosba egyetem miatt, nulla szülői támogatásssal. Két havi kauciót, lakbért, rezsit mi szedtük össze ketten. Már másod évesek vagyunk, magunkat tartjuk el, jó tanulók (tanulmányi és állami ösztöndíjjasok mindketten)vagyunk, és a nyáron lesz az esküvőnk amire szintén minden egyes forintot mi teszünk el és okoskodunk ki. Szóval már 19-20 évesen is lehet valaki érett és felelősségteljes. Szóval én azt mondom, hogy ha jó párosok vagytok a pároddal és úgy érzed megtudtok bírkózni a gyerek vállalással mint érzelmileg, mint anyagilag akkor ne számítson a korod kedves kérdező!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!