Mit szeretnek ennyire az emberek a SeeMTA-ban?
Mit szeretnek több százan / ezren egy valóságszimulátorban?
Az embereknek ennyire sok a fölösleges szabadidejük, hogy inkább élnek egy játékban, mint a valóságban?
Eleve mi értelme az RP típusú szervereknek?
Még ha jobb játékok nem is futnak a gépen (pl. GTA V), miért ragadnak le egy élet szimulátornál, mikor vannak ennél sokkal jobb játékok?
Hozzátenném sosem játszottam és nem is fogok egyetlen SeeMTA szerveren sem. Engem valahogy nem vonz, hogy virtuális életet éljek a valóság helyett.
Pár haverom bíztatására kipróbáltam pár éve. Számomra hatalmas csalódás volt. Konkrétan nem tudtam mit kezdeni magammal. Pénzt keresni borzasztóan unalmas volt rendes munkákkal, illetve konkrétan semmit nem lehetett csinálni, mert kirúgtak az adminok. Konkrétan engem azért dobtak ki mert felmásztam egy ház tetejére. Illetve az egyik barátom vett nekem egy kocsit, de a kulcsa elveszett átadáskor egy bug miatt.
Tehát már az első néhány óra után elment a kedvem az egésztől. Az RP rendszer se tetszett, bár ez személyes probléma...
A kegyelemdöfést az adta, hogy másnap nem tudtam belépni a játékba. 100%, hogy jó adatokat adtam meg, de semmi. Próbáltam új jelszót kérni, de amit ők adtak meg, hogy be tudjak lépni szintén nem fogadta el. Nagy szenvedések árán tudtam csak belépni a 10. kóddal amit küldtek, ott megpróbáltam átírni a jelszavamat, de semmi. Miután kiléptem nem fogadta el az általam megváltoztatott jelszót sem.
Mendem a fórumra segítséget kérni. Kerestem egy topicot ami a címe alapján témában vág. Erre kaptam egy bann-t, hogy rossz topic és a kommentem is törölve lett. Aztán az egyik admin ezt feloldotta, de a kérdésemre nem tudott választ adni, sem pedig a többi moderátor. A tulaj pedig nem is reagált.
Nállam így véget is ért a SeeMTA.
hát, ha valami miatt, akkor nem a gépigény miatt szeretik
a seemta annyira tele van modolva, hogy kell alá egy izmosabb cpu
A nokedlik már csak ilyenek , nincs rendes életük így inkább a SeeMTA-ban élik az életüket .
Általában a tízéves csoport játszik ezzel , aki 12 felett van annak vagy élete nincs vagy csak lusta dagadt disznó chips-el kezében nem tud mit csinálni .
Ami még a legnagyobb probléma hogy ott haverkodnak a nokedlik és a valóéletüket teljesen elfelejtik .
Összegségében :
Olyan nokedlik játszanak egy ilyen életszimulátorral akiknek nincs életük barátjai vagy egyéb szabadfoglalkozásuk (pl a lusta disznóknál a fogyókúrát ajánlom) .
Nem rosszból írtam ezeket de ha tényleg megnézzük szimulátor játékokat azért játszunk mert a való életben nem tehetjük meg ezeket gondolok itt a vezetésre , repülésre és egyéb más szimulátorokra .
De az már beteges ha életszimulátorral , szarás szimulátorral vagy kenyér kenő szinulátorral játszanak .
Még ha jobb játékok nem is futnak a gépen (pl. GTA V)...
Úgy hulyeseg ez az állitas mint a 21
.
Nekem egy i5 8600k gtx 1070 16gb ram os gépem van, es seemtan van 40fpsem.
Mig gta v ben ultrán 110onlineba...
Tájékozodj
@13:45
Én még valamelyi béta samp idejébe játszottam online SA-t szóval "leragadtam a korral". De azóta már felvilágosítottak hogy a seemta-hoz jobb gép kell, mert atom optimalizálatlan a sok belegányolt feljavított grafika miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!