Könyvet szeretnék írni. Min veszhet össze egy pár úgy, hogy szétmenjenek, de aztán újra összejöhessenek? Miért szoktak szakítani az emberek? Tudtok olyan konfliktust, ami megoldódhat?
A fő ok a pénztelenség! Ez hozza aztán a többit!
A megoldása, hogy kardélre hányod a rendszerváltás utáni összes politikust, kivered belőlük a pénzt amit kiloptak a nép zsebéből, és szétosztod azok között, akik megérdemlik, és megdolgoztak érte!
Azután kezdődik minden újra. Megint jön egy szärházi kormány aki kilopja a nép szemét, stb. stb. stb. stb..!
Ohh, ha ilyen fiatalok akkor egyszerű a dolgod. A lány, és a fiú külön-külön mennek bulizni a saját haveri körükkel. Mindkettő félre kúr, és ez ki is derül. Szakítanak.
Jön a fordulat, amikor is kiderül, hogy akikkel félrekúrtak azon a bizonyos bulin - persze azóta minden egyes bulin kúrtak másokkal, egy este néha többel is - azok a másik szülei voltak. Tehát a lány a fiú apjával, a fiú meg a lány anyjával.
Kiderül és megbocsájtanak egymásnak. Zárás képen pedig egy közös családi orgiát ajánlok.
//A mai realitás alapján mintázva.//
A mai realitás története tetszik. :) Lónyál romantikus tiniregények alapján mintázva: kiindulás ugyanaz (saját haveri körrel mennek bulizni egymástól függetlenül), dupla megcsalás, bevallás, hiszti, szakítás, majd kiderül, hogy valójában egymással feküdtek le azon a bizonyos bulin, csak nem ismerták fel a másikat. Láv a köbön, happy end, naplemente, stáblista.
Kérdező: nem akarsz olyan dolgokról írni, amit ismersz? Így elég nehéz lesz bármi hiteleset alkotnod. Az is oké, ha még nem volt hasonlóban részed, de legalább nagyjából képzeld el a fő konfliktust. Te miért szakítanál valakivel, ami még a megbocsátható kategória számodra? Én pl. nem tolerálok egy megcsalást, míg mások, ha egyszeri botlásról van szó, ezen túl tudnak lépni.
Bármin gyakorlatilag!
Vesztem már azon össze asszonnyal hogy szétdobálja a holmiját. De nem is akár hogy! A koszos zokni (de tényleg koszos feketetalpú) bedobva a kenyérmorzsás tálcára a májkrémes telefontölő mellé amit 2 napja keresek)
De azon is vesztem már össze vele hogy valamit amit mondott az asszony nem regisztráltam.
De mint tudjuk nem ezek a fő okok.. Ezek csak a gyujtózsinótjai a problémáknak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!