Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért szeretnék ennyire...

Miért szeretnék ennyire anyuka lenni 19 évesen?

Figyelt kérdés
Rendesen vágyom rá. Édesanyukám is fiatal édesanyuka volt de a mostani világban már nem divat. Mindenki azt mondja nagyon korai gondolat. De néha rámtör a vágy. Lehet mert annyira szeretem a párom. Ti mit gondoltok? mondjátok el tapasztalaitokat, gondolataitokat.

2020. nov. 12. 08:02
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
77%

Egyik válaszolónak: mert akkor mi van, ha a gyerek 20, a szülők meg már 50 felett? Mibe kéne belegondolni? Ezt most nem értem :)

Ha 70 felett lennènek, akkor èrteném a felvetést, de így....

2020. nov. 12. 16:43
 22/28 anonim ***** válasza:
33%

Én se értem mit kell a szülőknek kiélni, bepótolni miután elmúlt 20 éves a gyerek?

Nekem ugyan 30 évesen született az első gyerekem de fogalmam sincs miről maradtam volna le ha pár évvel korábban jön. Semmiről?

Egyébként se jártam soha bulikázni, részegeskedni amit kisgyerekkel nem lehet. Amiket csináltunk azt gyerekkel is lehet.

2020. nov. 12. 17:22
 23/28 anonim ***** válasza:
47%

Amiket én csináltam azt meg pont nem lehet gyerekkel.

Pl külföldön több országban szerencsét próbálni, pénzt keresni, utazni a világban...stb

10 nap a családdal az Adrián nem ugyanaz mint hátizsákkal körbeutazni hónapokig Dél-Kelet Ázsiát.

2020. nov. 12. 17:35
 24/28 anonim ***** válasza:
62%
#23 ok, de a többség nem csinál ilyesmit. Ilyen alapon lehet olyan példákat is hozni, hogy egész életedben nem fér bele a gyerek.
2020. nov. 12. 17:39
 25/28 anonim ***** válasza:
36%

Hát igen, vannak akik azt hiszik, hogy a szórakozás, kikapcsolódás egyetlen lehetősége a "bulikázás"(?) ami a lerészegedéssel azonos.

Nem tudom, hogy a te szinteden miről maradtál le, de én a férjemmel és a barátainkkal hátizsákkal bejártuk Európát, miután Magyarországot már megismertük mint a tenyerünket. És azért ilyen spórolósan, mert lakásra gyűjtöttünk, amit aztán meg is vettünk.

Jártunk koncertekre, színházba, wellnessezni, sportoltunk hobbiszinten.

"Bulikáztunk" is, de senki nem részegedett le, nem az a színvonal vagyunk, de jókedvünk volt az biztos!

Élveztük az életet és egymást kettesben, volt olyan hétvége, hogy ki sem keltünk az ágyból. Tanultunk, képeztük magunkat, fejlődtünk minden téren.

30 évesen lett nekünk is gyerekünk, teljesen megváltozott azóta az életünk, de hiányérzetünk nincs, hogy nem lettünk szülők miután éppen csak kiestünk a középiskolából.

Azt a felelőtlenséget meg végképp nem értem egyesek részéről, hogy gyereket akarnak a hasába beszélni egy olyan hátterűnek mint a Kérdező!

2020. nov. 12. 17:50
 26/28 anonim ***** válasza:
47%
Minél "egyszerűbb" valaki, annál nagyobb benne a szaporodási kényszer.
2020. nov. 12. 17:53
 27/28 anonim ***** válasza:
53%
Amúgy hány 30-40 éves él rosszabb anyagi helyzetben mint a kérdező.
2020. nov. 12. 17:57
 28/28 anonim ***** válasza:
53%

Nem beszél senki senkibe semmit. Csak ez a kettős mérce undorító ami a társadalom részéről van. Csak mert fiatal akkor biztos nem tudja eltartani, de állítom, hogy ugyanilyen anyagi helyzettel 35-40 évesen ugyanezek azt mondanák, hogy vágjon bele ha vágyik rá mert kicsúszik az időből.

Voltunk mi is itt-ott (bár csak Európán belül) de egyáltalán nem bántam volna ha előbb lesznek gyerekeink, akkor velük megyünk. Oké, reptéren alvás úgy már nem igazán opció (mi csináltuk) de mást velük is tudunk.

2020. nov. 12. 19:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!