Ő él? Te élsz? Akkor meg mi a bánatot bánkódsz! Én is császárral szültem és se a homlokomra nem vésték rá, felhő, vagy nyíl sem lebeg a felyem felett!
Ez a negatív érzés nálad lehet depresszió első jele, szóval inkább fordulj szaksegítséghez!
Amúgymeg ez az önsajnálatosdi a túlsok facebook cikk miatt is van, amiben arról olvasol, hogy így meg úgy nezik le a császarosokat a nem császárosok. Hidd el, senkisem fog soha pálcat törni feletted azért mert válaltál egy komoly, veszélyes műtétet azért, hogy megment egy életet! Hidd el, inkább vagy hős, mint egy senki!
2021. júl. 4. 17:10
22/28 anonim válasza:
Szülèsfeldolgozàs szakemberrel. Es az aranyòra csàszàr esetèn sem marad el automatikusan. Sajnàlom, ès drukkolok, hogy feldolgozd.
2021. júl. 4. 17:48
23/28 anonim válasza:
Az érzelmi hullámvasút teljesen normális dolog szülés után. Kicsit össze van kócolódva a hormonháztartásod, majd rendeződik. A Császárvonal tényleg egy jó csoport. Mind a testi, mind a lelki felépüléshez találsz segítséget.
2021. júl. 4. 21:54
24/28 anonim válasza:
Nézd! Annyira ne bánd a természetes szülés elmaradását.
Második gyerkőccel aranyeret kaptam ajándékba. A negyedikkel olyan szülést kaptam, hogy 5 hónapja nem tudom kiheverni. A férjem nem is nyúlhat hozzám.
Hidd el a babának tök mindegy hogy jött ki. Viszont most van rád szüksége. Ne a szülés módján depizz, hanem élj meg vele minden percet, hisz nagyon hamar eltelik a babakora.
2021. júl. 4. 22:45
25/28 anonim válasza:
Ne legyen bűtudatod a fő hogy mindenki egészséges! Én tavaly sürgősségi császárral szültem 35. Héten mert mert levált a méhlepény az volt a 4. szülésem képzeld az első három hüvelyi úton született. Mikor bevitt a mentő és közölték hogy műtét egy percig sem érdekelt hogy úhh császár lesz.. a kicsi élete volt a tét én örülök hogy császár lett...!! Nézd te is pozitívan mindenki egészséges!! Ez a lényeg nem az hogy honnan bújt ki a baba! Jó egészséget!
2021. júl. 5. 02:27
26/28 anonim válasza:
Ez nem a te hibád. Nem az van, hogy ezt se tudtad megcsinálni. Tavaly szültem császárral. Reggel 8-kor indítottak. A kisasszony nem akart magától megindulni, előtte nap NST-n eltűnt a szívhang, így a "kilakoltatás" mellett döntött az orvos. Már akkor mondták, hogy a nyakán van a zsinór. Dél körül még szinte semmit nem haladtunk, már akkor mondták, hogy császár lesz valószínűleg. 4-kor a fájással egyidejűleg gyengült a szívhang így le is vették oxiról, 5-kor már kint volt a baba,2x volt a zsinór a nyakán és nem engedte le. Gyönyörű gyermekem született. Egy percig nem gondoltam, hogy az én hibám lenne a császár. Teljesértékű nő és anya vagyok attól függetlenül, hogy nem a lyukon bújt elő. És te is az vagy.
2021. júl. 5. 11:00
27/28 anonim válasza:
Kit érdekel, hogy császár? Azt, aki beszól, rúgd p...án, és ennyi.
Van gyereked? Egészséges? Akkor?
2021. júl. 7. 15:22
28/28 anonim válasza:
En amúgy nem ajánlom a csaszarvonal csoportot sem. Komolyan, ami ott megy az már az elefánt túloldala. “Te egy hos vagy mert felvágtak” meg ilyen dumák. Hagyjuk már. A gyerek kijon valahol. Tény. Szules előtt nem tudod, hol. Tény. Egyik módon sem vagy hos, “csak” egy anyuka, ha jól mentek a dolgok. És amúgy mégis mi más számít? Van rossz kimenetelű csaszar és hüvelyi szules is. Ha a te szülésed csaszar de jó a kimenetele, akkor ennyi. Teljesen jól jártál. Ha a gyerek nem akar kijönni, ki kell szedni, hogy ne érje egyikotoket se károsodás. Ennyi a sztori és nem több. Érdekes akinek a vakbelét vesekövet stb szedik ki nem nyavalyog, hogy ő mekkora hos. Vagy a barátnőm se, akinek darabokból puzzle-zték össze a csuklojat. Pedig mondjuk az sokkal durvább. Nem kene már ezt ilyen mértékben túllihegni. És nem is lenne ennyire túltolva a bicaj, ha nem lenne ez a sok természetes szulest istenítő idióta cikk. Annak is a vége egy gyerek. Ha szerencséd van egészséges. Ha meg nagyobb szerencséd van te se szerzel élethosszig tartó károsodásokat. Aranyér, holyagsullyedes, hüvelyfal gyengules, mehszaj sérülés stb stb. Ne idealizaljuk már, hogy milyen jó huvelyen kitolni egy gyereket. Meg hogy aki erre képes az milyen ügyes aki meg nem az béna, de azért onigazolast keresve belép egy csoportba, ahol meg hőssé avatják. Komolyan emberek. Amikor széttesszük a labunkat és bevállalunk egy gyerekeket akkor bevallaljuk, hogy lehet, hogy csaszar lesz. Vagy annál is rosszabb. Ennyi a sztori. Lehet persze sajnálni ha valami nem úgy alakul, ahogy szerettük volna, de ne essünk már át a parapaci másik oldalára.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!