Hogyan szoktassam le a kislányomat a szoptatásról bűntudat nélkül?
Figyelt kérdés
Lehet ki fogtok nevetni de nagyon bűntudatom van.szeptrmberben lesz 2 éves a kislányom.reggel és este szopizik még.pár napja amikor reggel kéri a cicit akkor nem adok neki,szeretném ha előzször a reggeliről szokna le.de amikor kéri mondom neki hogy nincs és látom hogy szomorú.nekem pedig borzasztó bűntudatom van hogy nem adok neki,rossz anyának érzem magam.pedig tudom hogy le kell szoknia.mit lehet ezzel az érzéssel tenni??😓2020. aug. 27. 06:39
1/4 anonim válasza:
Pedig előbb utóbb le kell szoknia. Csak azért mert szomorú, nem engedhetsz meg mindent.
2/4 anonim válasza:
Miért kell leszoknia? Ha van valami oka, azt megértem, de én biztosan nem nézném ahogy szomorkodik, már két éve szoptatod, nem teljesen mindegy, hogy pár honapig még hagyod, vagy sem, ovis korra már biztosan magától is elhagyja.
3/4 A kérdező kommentje:
De igen 2 évig szoptattam.de nekem már teher,nem esik jól.úgy gondolom ami tőlem telt mindent megtettrm hogy anyatejjel tudjam táplálni de tovább nrm akarom csinálni.
2020. aug. 27. 12:09
4/4 anonim válasza:
Segíteni nem tudok. Viszont ne legyen bűntudatod, fantasztikus hogy eddig tudtad szoptatni! Mindent megtettél érte hogy megfelelő életkezdetet biztosíts Neki. Esetleg próbálj valami más közös programot találni helyette. Összebújva igyatok meg egy pohár valamit amit iszik reggelire, vagy mond meg neki hogy már Nagylány és amíg Te iszod a reggeli kavéd,teád, igyon Veled ő is valami gyerekteát, készítsétek el együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!