Mit tegyek a bűntudatom ellen?
Gondolkozz előre...
Tudta a doki? Miért a rokonokra hallgatsz, melyikőjük nőgyógyász, hogy tudja, így is az anyatej a legjobb?
Cseppet sem biztos...
Hányszor kérdezed meg?
A szoptatas alatt szedheto tabletta is ugyanúgy kiválasztodik és még a hatóanyag is ugyanaz.
Az idegeskedessel tobbet artasz a gyereknek.
Pedig ez már késő bánat.
Ha a nőgyógyász, tudta, hogy szoptatsz, ne filózz rajta feleslegesen.
Császár után kaptam fájdalomcsillapítót, pedig szoptattam. Sőt altattak, az is átment a köldökzsinóron. Többször voltam lázas beteg, 1x nagyon fájt a fogam, és vettem be gyógyszert. Természetesen csak olyat, amit szoptató anyukáknak nem ellenjavallt.
Utólag nem filózok rajta, akkor meg pl annyira lázas volam éjszaka, hogy muszály volt gyógyszert bevennem, de szoptatnom is, mert se fagyasztott tej, se tápszer nem volt. Én bízok az orvosok tudásában, ami kicsit is kétséges, hogy árthat a babának azt nem javasolják.(Tudom, tudom, vannak szélsőséges esetek.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!