Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Császármetszés alatt adnak...

Császármetszés alatt adnak nyugtatót?

Figyelt kérdés
Egy hónapja volt császármetszésem, ez volt a második. Kicsit nehezebben viseltem közben, mint az elsőt. Adtak egy olyan cuccot, megkerdeztek kerek-e, hogy ugy éreztem, mint aki totál bevan állva. Vajon mi lehetett? Nagyon jó cucc volt. Nem, mintha itthon szeretnék ilyet, de érdekel, hátha valaki tudja.
2021. jún. 27. 21:59
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Annyit pontosítanék, hogy császárnál spinális érzéstelenítés van, nem EDA.

Az EDA az epidurális érzéstelenítés, vajúdás alatt alkalmazzák, természetes szülésnél.

2021. jún. 28. 16:42
 12/14 anonim ***** válasza:
oxigén,érzéstelenitő,gerinc érzéstelenitő.oxitocyn
2021. jún. 29. 10:47
 13/14 anonim ***** válasza:
53%

#11 Köszönöm a pontosítást, de én voltam ott, és EDA-m volt. (Eü. dolgozó vagyok, szóval tudom a különbséget.)

Természetes szülésnek indult, akkor kaptam, aztán menni kellett a műtőbe. A doki azt mondta, most már nem szúrnak másikat, marad ez, csak több Fentanylt tesznek bele.

A bőrömet le is zsibbasztotta rendesen, de amikor már mélyebben voltak... mindent éreztem. Kérdezték, hogy kibírom-e még néhány percig, mert kiveszik a babát, és akkor kaphatok mást, vagy altassanak el azonnal. Annyira látni akartam már a kislányomat, hogy azt mondtam, kibírom.

Tényleg csak pár perc volt, de az felért egy élve boncolással... Aztán kivették a kislányomat, és jött helyette a morfin...

2021. jún. 29. 14:06
 14/14 anonim ***** válasza:
A morfin nagyon kiraly, az elsonutan kaptam. Meleg lett es lebegtem. A masodik utan szart se adtak, kb uvoltottem sirtam h adjanak valamit. Nem is ertettem, nem erre szamitottam az elso utan.ott 1 napig fajdalmam sem volt, mondom csak ennyi ez kiralysag :(,aztan a 2.nap fajogatott a seb es nem ertettem,akkor vettek ki a gerincbol a tűt,nekem addig benne volt...
2024. márc. 13. 14:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!