6 éve volt császármetszésem , és ma a vágásnál egy igen nagy gorcs keletkezett és eléggé fáj is Vajon mitol lehet ez?
Nekem császár után sok évvel tört elő egy kis cérnadarab. Aztán az első császár után 12 évvel terhes lettem, és a 40. hét környékén nekem is lett a régi heg szélénél egy csomó, ilyen pattanás szerű, és ráadásul ki is lehetett nyomni. Rohantam vele a kórházba, gondoltam baj van, szétnyilt a hegem és kb kiröhögtek. Majd 2 nap múlva császárom volt megint és a csomó helyén sokáig szétnyílt a hegem ugyanúgy. Akkor sem tudták megmondani mi lehet, de csak a bőrreteg nyílt szét folyamatosan.
Mekkora a csomód amúgy? Nekem azt mondták ez csak "kozmetikai" probléma, csak a bőrt érinti,mint pl szőrtüszőbenővés.
Barmi lehet, összenövés ami most burjánzott ki, esetleg cérna darab ami nem tudott felszívódni. Esetleg zsir csomo..
Lépj be Facebookon a csaszarvonal zárt csoportba, ott hasonló kérdés volt már kint, s vannak szakemberek akik valaszolnak. Esetleg Te is irhatsz ki oda, vagy ha nem szeretnél névvel akkor privátban is felveheted velük a kapcsolatot emailen keresztül.
Viszont orvosnak en is megmutatnám, de nem tudom milyen szakorvoshoz érdemes fordulni .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!