Akinek a gyermeke császármetszéssel került világra, az miért mondja, hogy "szült, megszülte, megszületett"?
Kiveri nálam a biztosítékot, hogy mostanság sok nő azt mondja, hogy "császárral szeretne szülni", vagy "császárral szült". Itt óriási fogalom zavar van némely anyukákban, vagy írjátok le, mi a véleményetek ezzel kapcsolatban.
Hisz szülés a szülőcsatornán át történik, a császár metszés pedig műtéti beavatkozás........nemde?
Ennél hülyébb kérdést még nem nagyon olvastam.
Mit kéne mondania, hogy császármetszéssel szeretnék gyereket világra hozni?
miért, nem?
az meg amúgy is elég szégyenletes, hogy a mai anyák többsége lusta szülni és kérésre kioperáltatja magából a babát.....micsoda meghitt pillanat
ugy látom te még nem szültél
vagy nagyon büszke vagy magadra mert spontán sikerült
én császárral SZÜLTEM mert igy sikerült de igy is nagyon szép volt és legalább a hüvelyem nem maradt tág!!!!!!!!
nem érted a kérdésem.
Semmi bajom a szüléssel és a császármetszéssel!
Itt a "szó" - használattal kapcsolatban volt kérdésem.
Ennyi! Aki nem érti a kérdést, az ne válaszoljon!
Én is császármetszéssel SZÜLETTEM, mert fordtva feküdtem anyám méhébe... Mármint csak akkor a percben, egyébként alapjáratban semmi gond nem volt.
Egyébként azt én sem értem , hogy miért "szültem"-et mondtanak, bár a "megszületett"-el nincs bajom... Attól még, hogy nem az anyja hüvelyén jött ki, még megszületett az a "szerencsétlen" gyerek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!