Ha egy terhesség közben vagy utánna kiderülne hogy a gyerek súlyosan fogyatékos, vagy képtelen normális életet élni majd a jövőben, akkor folyamodnátok abortuszhoz vagy ha már megszületett elvetetnétek az életét?
Ha már megszületett, hogy lehetne elvetetni az életét?????? Megölni????? Vagy hooogy????
Ha terhesség közben derülne ki, akkor persze, elvetetném. Az vetheti rám az első követ, aki ennek tudatában megszült és nevel egy súlyosan beteg gyermeket.
Sztem minden ép eszű ember igy cselekedne ahogyan az előttem szólók.
Én is felnevelném ha már megszületett,még ha kínszenvedés lenne akkor is mivel az én gyerekem.
Ha pedig a terhesség alatt kiderülne hogy baj van vele,persze hogy elvetetném,ne kelljen neki szenvedni.
ha elvetethetem, én sem tartom meg, de nem hiszem, hogy ez az ő érdekük, inkább magunkat szabadítjuk meg a plusz terhelésektől. Az sem igaz, hogy ők csak szenvednek, ha tényleg súlyosan fogyatékos, és nem azt látja, hogy anyuci, meg apuci ránéz, és sírógörcsöt kap (ezt mindenki megérti), igenis boldog emberek. Nem fogják fel, ami körülöttük történik, nem érzik az élet bajait, nem fogják fel azt a gonoszságot, ami az emberekben van.
Ja és már csak azért is felnevelném, mert sokkal, de sokkal több szeretet van bennük, mint bárki másban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!