Akinek a gyermeke császármetszéssel került világra, az miért mondja, hogy "szült, megszülte, megszületett"?
Kiveri nálam a biztosítékot, hogy mostanság sok nő azt mondja, hogy "császárral szeretne szülni", vagy "császárral szült". Itt óriási fogalom zavar van némely anyukákban, vagy írjátok le, mi a véleményetek ezzel kapcsolatban.
Hisz szülés a szülőcsatornán át történik, a császár metszés pedig műtéti beavatkozás........nemde?
Találós:
- Két gyerekem van a véremből, de nem szültem, mi az?
:D
- Rendben van, anyuka, megcsináljuk a császárt, de alá kell írnia egy papírt, hogy soha ki nem ejti a száján, hogy Ön szült...
Bocsánatot kellene kérned ezért a kérdésért, mert nem választottad külön a fogalmakat!
Másrészt, nem értem, miért fáj az neked, hogy más anyukák megválasztják, mi módon szeretnének szülni? Te sem tudhatod, majdan hogyan fog megszületni esetlegesen az unokád. Lehet, hogy a lányod vagy a menyed császárt fog kérni. És ennek ezer oka lehet, ebbe már nem lesz beleszólásod / bocs, beszólásod /.
Az Univerzumnak van ám humora, például a legelvakultabb rasszistáknak is születhetik félvér unokájuk...
Láss már messzebbre az orrodnál!
Sok boldogságot amúgy! / Ez nem vicc akar lenni! /
amúgy nem fogok bocsánatot kérni a kérdésemért,
demokrácia van, azt írok kérdésnek, amit akarok
Mi meg azt válaszolunk, amit akarunk!
Segítek neked megfogalmazni a kérdést: - Mégis micsoda disznóság az, hogy egészséges fiatal nők, akik simán szülhetnének, a császármetszést választják? És még azt merik mondani ezek után, hogy ők szültek! Felháborító, nemde?
Így jó?
Kedves Kérdező!
Te itt megsértettél számos nőt az anyai mivoltában az ostoba, rosszul megfogalmazott, nagyképű kérdéseddel és még ezért bocsánatot sem kérsz? Pedig illene!
Igazad van! Én is felháborítónak tartom, amikor egészséges fiatal nő szülésről beszél. Márpedig nem az, mert az orvos császármetszéssel hozta világra a gyerekét. Felháborító, hogy az ilyen nők még anyának merik nevezni magukat. Nagyon sokan indokolatlanul kérik a császármetszést. Szigorítani kellene ezt a dolgot. Én bizony bevezetném minden nőnek a kötelező hüvelyi szülést. Csak indokolt esetben lehetne igénybe venni a császármetszést. E célra felállítanék egy 7 tagú bizottságot, amelyik szigorúan mérlegel. Figyelembe vennék az egészségi állapotot, az életkort, a szociális helyzetet, a jó magaviseletet, a teherbeesés körülményeit, valamint, mennyi összeget szán az érintett a műtétre. Ezek után sokkal kevesebb okunk lenne az idegeskedésre, egykettőre rend lenne az összes szülészeten.
Na, jól megmondtam a magamét!
Üdv, Egyetértő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!