Császár alatt el lehet intézni, hogy kérésre elaltassanak?
Figyelt kérdés
2021. jún. 25. 19:03
1/23 anonim válasza:
Nem. Alapból nem altatnak el császárnál. És kézműtétnél sem feltétlenül. Nekem letapadt egy izom az alkaromban és nem altatásban műtöttek.
2/23 anonim válasza:
Nem minden esetben altatnak. Nekem csak gerincbe adtak érzéstelenítőt. Ezt a dokival kell megbeszélni.
3/23 anonim válasza:
Miért szeretnél altatást?
Általában akkor altatnak, ha nincs arra idő, hogy gerincbe érzéstelenítsenek és minden perc számít.
4/23 anonim válasza:
Tőlem 17 éve megkérdezték, hogy mit választok. Sima szülésnek indult, de császár lett belőle, mert faros volt és nem akart kijönni. Még volt idő, hogy válasszak.
5/23 anonim válasza:
Pont hogy nem altatnak alapból, csak ha nagyon muszáj.
7/23 anonim válasza:
Nálam 16 éve megkérdezték.
6 és 2 éve nem kérdeztek, automatikusan kaptam gerincbe.
A babának nem túl jó az altatás, mert ilyenkor kábán születik, ébresztgetni kell, nem sír fel rögtön, stb.
8/23 anonim válasza:
Sürgős császármetszésnél altatnak. Miért szeretnél altatást?
9/23 anonim válasza:
Nem mindegy hogy miért akar altatás??
10/23 anonim válasza:
Egyáltalán nem altatnak,csak ha nem hat az epidurál!Van ilyen (is).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!