Császármetszés alatt adnak nyugtatót?
Figyelt kérdés
Egy hónapja volt császármetszésem, ez volt a második. Kicsit nehezebben viseltem közben, mint az elsőt. Adtak egy olyan cuccot, megkerdeztek kerek-e, hogy ugy éreztem, mint aki totál bevan állva. Vajon mi lehetett? Nagyon jó cucc volt. Nem, mintha itthon szeretnék ilyet, de érdekel, hátha valaki tudja.2021. jún. 27. 21:59
1/14 anonim válasza:
Gerincbe adnak érzéstelenítőt, mást nem.
2/14 anonim válasza:
Nekem csak oxigént adtak, amikor pánikolni kezdtem, attól meg hánytam. 🤦🏼♀️ Egyébként nekem is összehasonlíthatatlanul rosszabb volt a második.
3/14 anonim válasza:
Nem. Két császármetszésem volt, nem adtak. Volt két nőgyógyászati rutinműtétem is ugyanott, akkor adtak nyugtatót. Császárnál nem szokás szerintem, mert átjut a babába.
4/14 anonim válasza:
Érzéstelenítő, amikor már kivették a babát oxit adtak. Lehet attól érezted ezt? Nekem nehézlégzést okozott, az elsőnél kaptam plusz oxigént, másodiknál rákérdeztem mitől van és akkor mondták, onnan tudom, hogy azt kaptam.
5/14 anonim válasza:
Nem szokták mondani, de még az érzéstelenítô elôtt szoktak adni egy “koktélt”, igen.
6/14 anonim válasza:
#5 milyen koktélt? Nekem mindig mondták mikor mit csinálnak és nem, nem voltam nyugodt. Lehet rázva és nem keverve kellett volna adniuk.😂
7/14 anonim válasza:
Én oxigén maszkot kaptam, mert folyamatosan remegtem az idegességtől műtét közben.
8/14 A kérdező kommentje:
Nem, ezt közben adtak. Mikor annyira rossz volt, ahogy rángatnak, fajt közben még a vállam, is. Állítólag annyira befeszitettem magam. Akkor kérdezte meg az aneszteziológus, hogy kerek-e valamit amitől ellazulok. Mondom, persze es akkor kaptam.
2021. jún. 28. 07:13
10/14 anonim válasza:
Én morfint kaptam, miután kiemelték a babámat, mert nem érzéstelenített jól az EDA-m, és addig éreztem a fájdalmat. Na, utána már nem; és be is lazultam, néha el-el szundítottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!