Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Megszülni 23 hetesen?! Írnátok...

Megszülni 23 hetesen?! Írnátok valami vigasztalót?

Figyelt kérdés

1 hete még boldog 23 hetes ikerterhes kismama voltam... Sok-sok próbálkozás után egy Meddőségi Központban sikerült teherbe esnem, ráadásul 2 babával, egy fiú és egy kislány volt a pocakomban. 3 héttel ezelőtt mentem a szokásos kontrollra, és onnan a dokim egyenesen a kórházba küldött kinyílt méhszáj miatt. A belső volt nyitva, de szinte teljesen...2mm volt a vizsgálófej és a magzatburok között. Egy héttel később egy összevarró műtét következett, amikor már a külső méhszéj is nyitva volt... nem fertőzés volt az oka a kinyílásnak... nem tudni mi...de egy héttel a műtét után a szigorú kórházi fekvés ellenére teljesen felpuhult a méhszájam és meg kellett szülnöm a babákat!! Elvesztettem 2 egészséges, annyira várt babát...

Nem értem miért történt (a dokim se) ezért félek, hogy újra megtörténik, ha sikerül teherbe esnem... Járt már valaki így? A következő terhességénél is probléma volt? Valakinek van arról tapasztalata, hogy sikerülhet-e ezek után talán természetes úton, spontán teherbe esnem??? Ezelőtt PCO-m volt, azért nem jött össze a baba. Most talán rendbejött a petefészkem??

És szívesen fogadok bármi vigaszatalót, vagy biztatót!

Előre is köszönöm a válaszokat!

Lédó

2008. dec. 8. 14:41
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Részvétem a babák miatt. :(

De te már anyuka vagy, és az is maradsz. Csak nekik ilyen kevés időt szántak Odafentről.

A tested pár hónap alatt regenerálódik, a PCOS lehet, hogy soha többé elő nem jön, a méhed megvan, a petefészkeid is, Apa is megvan bizonyára, akivel egy dolgotok van: SZERETNI EGYMÁST!

Ez a recept, és jönni fognak a "tesók" szép sorban, mindig csak előre nézz!!!

2008. dec. 9. 01:06
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Istenem, részvétem! Nagyon vigyázz magadra, hiszen könnyen tönkre mehetsz egy ilyen veszteségben....szerssétek egymást a pároddal, és csak pozitívan!!

Nagyon sokan dukkolunk nektek, de adj időt magatoknak, hogy testileg-LELkileg rendbe jöjjetek!!

2008. dec. 9. 15:18
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Nekem van ismerősöm, aki két babát vesztett el külön-külön több, mint 30 éve, amikor azért az orvostudomány még nem itt tartott. A lánya most várja a babáját 30 évesen, a fia 24, mindketten gyönyörű egészséges gyerekek voltak. Igaz, hogy végig veszélyeztetett terhes volt, de mindkettő természetesen fogant és született meg.

Én is csak azt tudom írni, hogy ne add fel!

Talán végezz el elsőnek egy intim torna tanfolyamot (ha még nem vagy túl rajta).

Nekem 5 éve mondták, hogy természetes úton nem lesz babám, mert mindkét petefészkem kétharmadát kivették 14 éves koromban. Most 7 hónapos a babám.

2008. dec. 9. 21:30
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Szia! mélységesen együttérzek veled. Mi eltemettünk egy hároméves kislányt. Látszólag makkegészséges, egyszercsak olyan sülyos beteg, hogy esélye nem volt, pedig mind emberileg, mind orvosilag mindent, még annál is többet megtettek. Hagyj időd magadnak, gyászold meg a babácskáidat,mert a gyermekeid, együtt éltetek 23 hetet. Iszonyúan fádalmas, de fel kell dolgozni. És ez nem megy úgy, hogy nem nézel szembe vele. Meg kell élni a fájdalmat és aztán múlni fog, de mindig velünk lesz, akársak a kicsik. És hidd el, jönni fog a következő, ha el tudod majd engedni a kicsiket. Szeretettel ölellek.
2008. dec. 10. 11:57
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Előző vagyok, azokat az embereket kerüld, akikkel nem tudsz beszélni a gondjaidról. Mert mellettük egyedül vagy, megfulladsz. Ki lehet és kell beszélni.
2008. dec. 10. 12:02
 16/16 A kérdező kommentje:
Nagyon Nagyon Köszönök minden választ, minden vigasztaló szót és ölelést!! Minden jót kívánok nektek!
2008. dec. 10. 12:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!