Leírnátok hogy hogyan indult be a szülés illetve hogy hanyadik hétre született a baba?
39.hétbe vagyok
És semmi 🙄
Elsőnél már benn feküdtem a kórházban. Éppen sétáltam ki a látogatókhoz amikor elfolyt a magzatvíz. Fájásom nem volt. 38+5 nap.
A másodiknál itthon éjjel az ágyban folyt el a magzatvíz.
Fájás előtte szintén nem volt.
37+1 nap.
Elsőnél magzatvíz szivárgással mentem be éjfélkor, rám kötötték az oxyt, 04:30-kor meglett a lányom. 38 hétre született.
Másodiknál szintén magzatvíz szivárgás 1 órakor, semmi mesterségeset nem csináltak, délelőtt 10:20ra meglett a második lányom.
Most toxémia miatt a 37. héten sürgősségivel indították ballonnal, majd reggel burokrepesztéssel. 4 óra alatt megvolt 12:25re.
Ez volt a legrosszabb :(
Enis toxemias vagyok 34.hettol de nekem nem csinal egyik orvos se semmit.
Dopegyt vernyomasom szinten tartja
Feherje nincs a vizeletembe
Labam dagad.
Hetfon toltom a 40.hetet
40+5napon ejszaka egy fájásra ébredtem,lent a méhszájamnál feszítést éreztem,azthittem ez joslo fajas ezert tovabb aludtam 1-2perc mulva ismet ereztem. Felultem az agyon hogy kimenjek szolni a novernek (korhazba voltam mar) ahogy felultem mar ereztem hogy folyik a magzatvizem
4 ora elteltevel vegul csaszarral szuletett meg a kisfiam 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!