Leírnátok a tapasztalaitokat kinek milyen volt a szülés? Rettegek ) ) ) ) )
Éjfélkor elfolyt a magzatvíz, folyamatosan, erősen szivárgott.
Hajnal 1-kor még semmi, azt mondta a doki, a baba se ékelődött be teljesen, a férjem menjen haza, ebből csak estére lesz baba. Legkorábban.
Rá fél órára kezdődött a műsor, jöttek a fájások, hajnali négyre meg is volt a fiam. :) A vajúdás elég kemény volt, de onnantól hogy lehetett nyomni, nekem már nem fájt semmi. :)
Inkább nem. Aki szült, még annak is borzasztó hallani...
De másnaptól már rendben voltam. Csak a szülés volt durva.
Inkább úgy írd ki, hogy könnyű szülésekről meséljen neked valaki!
Az enyémen még a négy gyerekes munkatársam is elbozadt, pedig nem vettem túl naturalisztikusra a beszámolót.
Éjfélkor mentünk be a kórházba, szülőszobára vittek, de a fájások elmúltak. Reggel jött az orvosom, hogy akkor szülünk, mert már 2 héttel túlhordtam. Burkot repesztett, na onnantól jött a brutál része a dolognak. Olyan elemi erővel jöttek a fájások, hogy komolyan lemerevedtem, azt sem tudtam, hol vagyok. Ennek ellenére nem kértem semmit, és 3 óra vajúdás után megszületett a kisfiam, 4100g-al. Délután már sétálgattam vele a kórteremben.
Ne rettegj, oké, könnyű ezt mondani, de millió nő kibírja naponta, neked is menni fog!
Életem legszebb 12 órája volt!
23hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!