Kecskemét és környékbeliek, volt valakinek Dr. Csuka Ferenc fogadott orvosa, vagy szült nála valaki? Légyszíves írjátok le véleményeteket ill. tapasztalaitokat. Esetleg tarifa
Figyelt kérdés
2016. jan. 25. 11:35
1/3 anonim válasza:
Jelentkezz facebookon a kecskeméti, vagy félegyházi bababörzébe. Ott fognak tudni segíteni.
2/3 anonim válasza:
Én nála szültem mindkettőt és meg voltam vele elégedve.
Való igaz, nem egy mindig mosolygós, poénkodós orvos (többektől hallottam,hogy ezt kifogásolták), de nekem nem is az volt a lényeg. Mondjuk velem a második terhességnél már sokat poénkodott! :)
Mindent elintézett, amit kértem. A második progis császár volt, és minden rendben is volt.
10 ezer/ alkalom volt a terhesgondozás. Szülésre nem mond árat. Amennyit gondolsz.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2016. jan. 25. 20:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!