Leírnátok a tapasztalaitokat kinek milyen volt a szülés? Rettegek ) ) ) ) )
Nekem a vajúdás nem volt olyan rossz, inkább csak nagyon szorított, a fájás része bírható volt. Én arra figyeltem közben, hogy minden izmomat ellazítsam, mert így jobb volt, a levegőt lassan vettem és fújtam ki. Így egészen kibírható volt. A kitolás nekem nehezebb volt, elfáradtam a végére, de összességében jó élmény volt az egész.
Ne rettegj, fölösleges. :) Ki lehet bírni, nekem volt már igazán durva fogfájásom, az rosszabb volt, mint a szülés. Én nem kiabáltam Csak akkor, mikor már jött ki a gyerek, nyögtem egy nagyot), nem könyörögtem császárért, nem mondtam olyanokat, hogy nem lesz több gyerek. A kitolás előtt kb. 1 órával még nevetni is tudtam két fájás között. :)
Én is rettegtem tole, sírtam is elotte (indított volt tulhordas miatt). Azert nem nagyon számít, hogy ki mit ír, mert mindenkinek másmilyen. Az enyém nem volt konnyu, annyira el is fáradtam, hogy nem zuhanyoztam csak másnap reggel (este 8-kor szültem). A kisfiam 4 honapos, de szules utan par héttel mar hiányzott a terhes let es ha tudnám, hogy megint ilyen kemeny lesz, akkor is szeretnek újabb babát.
Mindenre van példa, a nagyon könnyűre es a nagyon durvara is. Engem az vigasztalt, hogy olyanok kezében leszek, akik értenek a dologhoz.
Mikorra várod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!