Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Hol szültetek? Mik voltak a...

Hol szültetek? Mik voltak a tapasztalaitok ott az orvosokkal, szülésznőkkel kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Milyenek voltak veled? Milyen munkát végeztek?

2021. ápr. 5. 13:31
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
100%
Mosonmagyaróváron szültem, nem fogadtam fel senkit. A szülésznő nagyon kedves volt, éjjel szültem, meg rajtam kívül még 2 kismamának beindult, szegényem egyedül volt, rohangált össze vissza, de ennek ellenére is tündér volt, le a kalappal előtte. A doki viszont nem helyi volt, hanem egy pesti orvos, amit nagyon sajnálok, mert messze van. Nagyon meg voltam vele elégedve, kisfiam hajnalban született, délután még benézett hozzám a szobába, megkérdezte hogy vagyunk, minden oké e :) Nagyon hosszú és fájdalmas volt, de nekik hála pozitív élményem van :)
2021. ápr. 8. 04:11
 32/34 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó vagyok, előző válaszokat olvasva kiegészíteném. 2 napot voltunk bent, ami alatt a kisfiam összesen☝ evett meg 20 ml tejcsit. Azt is úgy, hogy fejtem sutyiban. Háa Isten mikor haza jöttünk másnapra beindut a tejtermelés rendesen. Mikor kérdezték a csecsemősök hogy vagyunk, elpanaszkodtam, hogy az Istenért sem akar cicizni, nem eszik semmit, segítsenek valahogy....az volt a válasz, hogy 2-3 napig ez normális. Hát persze, mert utána meg már nincs velünk gondjuk... teljesen be voltam fordulva, hogy éhezik a gyerek. Azt nem ajánlották fel, hogy hoznak tápszert, én meg első szülő nyukaként sajnos nem tudtam, hogy lehet kérni. Nekik hála, lassan 2 hónapja csak fejek, mert kisfiam cumizavaros lett a korai cumisüvegezés miatt, és nem kell neki a cici. Szerettem volna szoptatni, bensőségesebb lenne szerintem a kapcsolatunk. Nem nyűg a fejés, örülök nagyon, hogy van tejem és azt eszi, még ha üvegből is. De ez a hozzáállás felháborított.
2021. ápr. 8. 04:23
 33/34 anonim ***** válasza:
81%
#32es en 1 eves koráig fejtem,nem volt cumizavaros,csak sokat bukott es sűríteni kellett. Esetleg probald meg bimbóvédővel szoptatni,majd azt lassan elhagyni. Nalunk bevált,csak sajnos utana is ugyanúgy bukott,igy maradt a fejes. Kitartás 😊
2021. ápr. 8. 07:10
 34/34 anonim ***** válasza:
100%
Próbáltam mindenféle bimbóvédőt :) 2-3 percnél tovább nem bírja vele, vergődik szegényem ugyan úgy. Most vettem Lansion üveget, mert azzal is sok melója van mint a cicivel 😅 nem a kedvence, de elfogadja
2021. ápr. 8. 08:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!