Hol szültetek? Mik voltak a tapasztalaitok ott az orvosokkal, szülésznőkkel kapcsolatban?
SOTE I szintén. Orvosok, szülésznők teljesen rendben voltak, sőt az ügyeletes orvosnnál voltam, de mégis hihetelenül szerencsésnek éreztem magam, hogy nála szülhetek.
Viszont én a csecsemősökkel elégedetlen voltam. Az összes szobatársamnak meggyűlt velük a baja. Általános probléma volt hogy az egyik ezt mondta, a másik mást, aztán akármit csináltál, az valamelyiknek nem tetszett.
Szekszárd.
Az orvos és a szülésznők tündérek voltak. A csecsemősök közt volt 2 rettenetesen flegma paraszt, de a többiek rendesek voltak, sokat segítettek, mindent megtanítottak.
Nem volt fogadott orvosom, de hála Istennek pont az volt ügyeletben, akit nagyon szerettem volna (dr. Varga József). Elképesztően kedves és figyelmes volt.
Utána az osztályos orvosok is kedvesek voltak, bár egyik se rám se nézett utána, megkérdezték minden nap, hogy jól vagyok-e és ennyi. Mondjuk nem bántam, hogy nem matatnak meg nézegetnek ott lent feleslegesen, panaszom nem volt végülis.
A kaja meglepően jó volt!
Amit utáltam, hogy reggel fél 6kor már zengett a folyosó a takarítóktól. Persze elhiszem, hogy olyan korán tudják normálisan megcsinálni, de nem volt őszinte a mosolyom, mikor este 22 órakor bementünk szülni, hajnal 3kor lett meg a kislányom, 5kor mentem be a szobámba, tehát kerek 24 órája ébren voltam és ezalatt szültem egy gyereket, majd mire lepihenhettem volna, bejöttek felcseszték a villanyt és nekiálltak takarítani. :D majdnem sírva fakadtam. Szóval ezt meg a 2 tapló csecsemőst leszámítva kifogástalan volt az ellátásunk tavaly januárban.
Köszönöm az eddigi válaszokat, mindenkinek megy a plusz! :)
Még várok válaszokat! Évszám is jöhet!
6.vagyok
Tavaly volt császárom augusztusban.
Szent Janos Bp.
Ugyeletes volt mindenki,nem akartam fogadosdizni.
Szuloszoban mindenki aranyos volt,dokik,szulesznok is!
Gyerekmekagy... Azt viszont senkinek nem kivanom. 3 nap,6 fele muszak. 1,azaz 1 csecsemos volt NORMALIS, kulonben hagytak,hogy ehezzen a fiam,es vegigorditsa az ejszakat,ezaltal a velem egy szobaban levo 2 kismama sem tudott pihenni (raadasul az egyik 31.heten koraszult, babaja nelkul fekudt ott,masik pedig magasvernyomassal,szoval tuti orultek nekem). Hiaba nem volt tejem,szajkoztak,hogy lesz,nyugika,es leraztak a pi***ba. Hat tejem nem lett,ellenben sirba gondolom vissza az elso napokra,elsoszulo anyukakent...
17
Detto. Megvártàk míg besárgul a fiam és 400 gr-mot fogy.. kb.sírtam,hogy adjanak tápszert pótolni,de nem.
Nyíregyházi bababarát kh..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!