Akik nemrég szültek, milyen tapasztalaitok voltak a tatabányai Szent Borbála kórházban?
Rokonom szült ott. Nem adnak semmilyen fájdalomcsillapítót. Orvost én nem tudok ajánlani, mert bár ő elégedett volt vele, én magánrendelésén se szimpatizáltam vele...
Látogatni nem lehet bemenni a szobákba, csak anyuka jöhet ki a váróba. Kisbaba természetesen nem. Az apa így csak akkor láthatja a kicsit ha szülésnél jelen van (közvetlen szülés után pár óráig) és miután hazamentek a kórházból.
Rokonom rooming-inben teljesen egyedül volt egy szobában (nem VIP), csak pont úgy jött ki a lépés. Bár azt mondta jobb lett volna ha valakire egy zuhany erejéig rábízhatta volna a babát. Nővérek vigyáztak rá de nem annyira szívesen állítása szerint.
Akit nagyon ajanlanék az Lollok Zoltán de ő úgy tudom már nem vállal szülést sajnos. A többieket nem ismerem.
köszönöm az eddigieket! remélem, még érkezik válasz :)
szept. 10-re vagyok kiírva.
Ismerősöm most szült. Azt mondta, hogy szőrnyű, nagyon lekezelően bántak vele a nővérek. Nemvolt fogadott orvosa és mondta, hogy nagyon is éreztették vele, hogyha nemfizetett levan sz*rva.
Eddig mindenkitől rosszat hallottam. Igaz énis ott fogok szülni, de úgyvagyok vele, hogy pár napot kibírok. Nyugodtan bunkózhatnak, nemérdekel Nekem az a lényeg, hogy a picimmel nelegyen semmi gond.
Időközben voltunk szülőszoba-látogatáson tbányán, és úgy döntöttem, inkább Győr, nem olyan rossz az. Most már legalább tudom, mire számíthatok.
Másrészt pedig most hallottam egy ott dolgozó ismerőstől, hogy a győri szülésznőknek rossz híre van, az elvárt minimumot sem csinálják... Szóval érthető a panaszom.
Pestre nem szeretnék menni, mert legalább a dokimat ismerem és megbízom benne. Meg szerintem egy pesti doki még drágább. ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!