Nemrég szült anyukák! Mi a véleményetek, és milyen élményeitek vannak a Tatabányai Szent Borbála kórházról? Szeretnék a kérdéseimre is választ kapni közben.
-Hogy zajlik egy apás vajúdás, szülés?
-Vajúdás alatt mit szsbad ott/kell csinálni? (pl: közbe el lehet-e menni tusolni ...ilyesmire gondolok)
-Labdát kaphatok ha kérek vagy egyáltalán felajánlják? -Apukával nem köcsögösködnek ugy hogy nem engedik be őt? -Mikortól lehet velem a beérkezéses vizsgálatok után? -Csak a szülőszobára mit vigyünk magunkkal külön pakkba(apának és nekem)?
-Védőnőm (Oroszné)azt mondta hogy nem alkalmaznak se gázt,se EDÁT mert hogy sok volt a szövődmény. Igaz ez? -Rooming-in be mit adnak a picinek és mi az amit vigyek neki?
-Mondták bent hogy vizet sem lehet inni, akinek több órás csak a vajúdás az hogy birja ki viz nélkül? Ezt ki hogyan oldotta meg? (ettől félek a legjobban, mert ha nekem kiszárad a torkom akkor hányingerem lesz és szarul leszek ... )
- Ti milyen praktikákat vetettek be a fájdalom elviselése érdekében ?
Mindenre kíváncsi lennék, első babám jön október végén :)(ügyeletesnél szülök és reméljük nem császárral akkor tudom hogy apa nem lehet bent)
37 hetes kismama
Én császáros voltam, apukát a műtőajtóig engedték. Kellett neki vinni ilyen "műtősruhát". A babát ő kapta meg miután megszületett, megmérték, rendbetették, és utána visszahozták nekem.
A rooming inben napi 5 db pelust adnak, de nem a legkisebb méret volt, úgyhogy én vittem újszülöttre valót. Törlőkendőt vinni kell. Fürdetéshez törölközőt. Ruhát adnak, kórházi angolpólyát, én vittem badyt és rugdalózót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!