Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Tatabányai szülészetről több...

Tatabányai szülészetről több orvos elment nemrég. Kik mentek el? Kik maradtak? Jöttek helyettük újak?

Figyelt kérdés

2015. dec. 10. 16:52
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Pazár ment,Málik még van talán egy kis ideig,és a Máté doki van..Lizanecz is van.
2015. dec. 10. 16:56
 2/7 A kérdező kommentje:

Az "egy kis ideig" azt jelenti, hogy hamarosan ő is megy?

Lehet tudni, hogy mi történt, ami miatt egyszerre mentek el többen?

2015. dec. 10. 17:03
 3/7 anonim ***** válasza:

lehet tudni Pazár elmondta:

az uj sürgősségi részen minden orvosnak kell vállalni ügyeletet.aki ezt nem vállalja az felmond.

Hiába nem ez a szakterülete,vállalni kell,és aki vállalja az marat.

Málik ugy tudom januárig lesz,azt hallottam mikor bent voltam(3 hete szültem)

2015. dec. 10. 18:35
 4/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszod!

Akkor ezzel az új sürgősségi rendszerrel nem csak a betegek szívnak hanem a dokik is :(

2015. dec. 10. 19:29
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Pazár azért nem vállalta, mert nincs meg hozzá a szakvizsgája. A kórház nem támogatta, hogy a náluk töltött évek alatt megcsinálja. Anélkül pedig nem vállalta be, mert megbüntethetik érte. Inkább több maszekot vállal, illetve Esztergomban lehet nála szülni is.
2015. dec. 11. 07:11
 6/7 anonim ***** válasza:
lehetséges,na de nem hiszem h annyi dokinak lenne szakvizsgája.....de megértem a döntését..
2015. dec. 11. 20:45
 7/7 anonim válasza:
Málik Doktorúrról mit tudni? Marad magánban vagy ott sem lesz?
2015. dec. 17. 14:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!