38 hkm vagyok Miskolcról, első gyermekemet várom. A jelenlegi helyzetben kicsit bizonytalannak érzem magam. Van valakinek tapasztalata esetleg azzal kapcsolatban, hogy a párja vele lehetett- e a szülőszobán ebben a helyzetben? Sajnos a fogadott orvosom egy hete közölte, hogy ő már nem dolgozik a kórházban, sőt a városból is elköltözött úgyhogy nem tudom kitől várnhatnék egy kis segítséget ebben a kérdésben.
Ha te nem is, a férjed nyugodtan érvényesítheti a jogaitokat. A szülésfelkészítőn mondták, hogy nyomtassuk ki a törvényt szükség esetére.
2021. márc. 21. 20:52
12/24 anonim válasza:
Amúgy amekkora az ember hiány most az eüben szerintem a szulesznonek is segítség ha nem neki kell tartani a lelket az összes kismamában...
2021. márc. 21. 20:54
13/24 anonim válasza:
Sógornőm decemberbe szült Győrben nem mehetet be férje vele csak a portáig. Legközelebb akkor találkoztak mikor 3 nap múlva ment értük.
2021. márc. 21. 21:09
14/24 anonim válasza:
13 Győr amúgy is elég nagy p.fej. Több sztorit is hallottam onnan ilyet de korábbról is.
2021. márc. 21. 21:40
15/24 anonim válasza:
Akkor sem fog benned maradni, ne izgulj
2021. márc. 22. 00:27
16/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat és a segítséget!
A biztonság kedvéért kinyomtatjuk a törvényt, aztán apa megpróbál intézkedni ha kell.😅 aki most várandós azoknak kitartást kívánok, aki pedig nem azoknak is sok türelmet erre a borzasztó időszakra. Jelentkezem majd, hogy hogy is zajlott a szülés. 😊
2021. márc. 22. 06:10
17/24 anonim válasza:
Február 27-én szültem, a férjem végig bent lehetett. Szent István kórház, Bp.
2021. márc. 22. 07:23
18/24 anonim válasza:
1 hete szültem, a párom végig bent lehetett, a vajúdás alatt is.
2021. márc. 22. 14:09
19/24 anonim válasza:
Miféle embertelen bűnöző nem hagyja hogy lássad a gyereked születését? Én ott mentem volna át azon aki megpróbál kizárni.
2021. márc. 22. 21:26
20/24 anonim válasza:
Január 15-én szültem és nem is volt kérdés az apás szülés. Végig bent volt a vajúdás, a szülés és az aranyóra alatt is, a vajúdóban még a maszkot is levehette. Mondjuk én jó előre alaposan kikérdeztem az orvosomat minden járványügyi kérdésről, hogy tudjam mire számítsak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!