Akik decemberben, januárban szülnek, hogy készülnek?
Mert, ugye egyrészt, az apás szülés, a nyilatkozatok ellenére több helyen kérdéses, vagy teszthez kötött!
- Nálatok, mi a helyzet, ha kiderül, hogy a kismama Covidos? ( Mármint, tünetmentes, de a gyorsteszt kimutatja!) Átszállítják, baba vele maradhat?
- Ha hazamentek a kórházból, "karanténba" vonultok, hogy nehogy a kórházból vigyetek haza fertőzést? Hiszen, keddtől, már minden kórháznak fogadnia kell Covidos beteget.
Titeket mi aggaszt?
Vagy nálatok, van valami extra intézkedés a szüléssel kapcsolatban?
A mi korhazunkban a szülészet teljesen másik épületben van. Szülészet és gyermek rendelők. Nyilván nem lehet egy esetleges fertőzést 100%-ban kizárni de a direktbe koronásokat külön épületbe teszik. Már tavasszal kiürítették az egyik épületet erre a célra. Ha az megtelik, passz.
Egyelőre itt szabad az apás szülés is.
De minden kb naponta változik.
Nem aggódom.
Semmiképp nem lett volna apàs szülésünk tehát ez nekem nem oszt, nem szoroz.
A pàrom eü dolgozó, nem leszünk karanténban. Ő minden nap jön, megy a betegek között, semmi értelme nem lenne
Minden nap történhet valami új rendelkezés. Én úgy készülök, hogy a cuccaimat mindenképp tudjam babával együtt cipelni hazamenetelkor, mert valószínű nem jöhet majd fel hozzám senki segíteni. Max az osztály elejére. Ezen felül igazából bármi lehet. Ha megvan a csomagom a papírokkal, akkor onnantól gond nem lehet.
Úgyis levezetik a szülést, akkor is ha közben kiderül covidos vagyok. A baba meg fog születni és mi bent leszünk x napig.
Tehát az egyetlen változó a sztoriban, hogy egyedül szülsz-e vagy hogy hányan vagytok a szobában a 2-3 napig. (El tudom képzelni, hogy lecsökkentik majd a bentfekvő időt.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!