Igazolt Covidosként szülés?
38 hetes terhes kismama vagyok sajnos igazolt pozitív teszttel, tünetekkel. Tünetektől számítva ez a 4.napom.
Jelenleg ahol kórházba szülnék, nem fogadnak igazoltként. A karanténom pont a szülés várható időpontján telik le ha addig nem akar kibújni.Se az orvosom se a védőnő nem tudja a protokollt egy teljesen más információt adtak mint amit egy másik kismama írt nekem de elvileg az se mindegy hogy tünetes vagy nem tünetes... Teljesen sokkot kapnak ilyen esetben, a tesztelőst is kérdeztem ő se tudja. Tényleg ennyire tudatlanok?
Kihez forduljak, kitől tudom megkérdezni hogy mégis hova kell mennem?
Ha meg netán még karantén alatt indul be a szülés, akkor a mentőket hívd.
(Bocsi, lehet neked evidens, csak nekem fura volt, hogy ők vittek vizsgálatra.)
Nálunk a kórházban fogadják a kismamákat, de császároznak....
Ha megvan az infó, akkor írd le kérlek, hogy okuljunk.
Jobbulást!
Kivételesen kívánom, hogy vidd tovább a terhességet.
Könnyű szülést
7!
Egy sima szülés akar egy napig is eltarthat. Egy császármetszés kb 30 perc. Evidens, hogy jobb rövidebb ideig kockázatnak kitenni a személyzetet.
Sziasztok!
Pest megyében tudomásom szerint 2 kórház fogad Covidos kismamákat
Tünetmenteseket az üllői úti klinikán fogadják
A tüneteseket a Szent Lászlóba
Mindkét helyen a protokoll: császár
A babát nem veszik el rögtön marad, automatikusan Covidosnak nyilvánítják nem tesztelik ez a Sote II. Szent Lászlóba nem tudom egyenlőre ott mi zajlik. Ez október eleji infó. Hétfőn még telefonálok egy sort...
7# ezt rég nem a jogokról szól nyilván meglehet próbálni harcolni a jogaidért ha ‘tünetmentes vagy’
De ha tünetes mint én képtelen lennék megszülni, annyira legyengíti az immunrendszert megviseli a szervezetet nem tudom voltál e már Covidos, de kívánom ne éld át pláne ne várandósan
Nekem már most a szövődményei elő-elő jönnek szóval az én esetembe semmi értelme harcolni a ‘jogaimért’... nem minden esetben akarnak rosszat ezaz eset úgy gondolom, hogy mind a babát mind az anyukát veszi szempontul.
Szerintem elvarhato az lenne, ha az orvosod, az adott kórház ismerné a protokollt.
Ha felhivod a covidos vonalat, Te tudni fogod, mit kell tenni. Na de a másik oldal? Nem értem, miért nem készülnek erre fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!