Apás szülés Covid alatt?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
38 hkm vagyok Miskolcról, első gyermekemet várom. A jelenlegi helyzetben kicsit bizonytalannak érzem magam. Van valakinek tapasztalata esetleg azzal kapcsolatban, hogy a párja vele lehetett- e a szülőszobán ebben a helyzetben? Sajnos a fogadott orvosom egy hete közölte, hogy ő már nem dolgozik a kórházban, sőt a városból is elköltözött úgyhogy nem tudom kitől várnhatnék egy kis segítséget ebben a kérdésben.
Előre is köszönöm válaszotokat:)
2021. márc. 21. 19:28
1/24 anonim válasza:
Törvényben benne van, hogy engedniük kell. Én is ennyi idős terhes vagyok és bár Budapesten, de bejöhet a férjem.
4/24 anonim válasza:
Bocs elküldtem. Szoval elvileg be kell, de olvastam fórumokon, hogy sok helyen ezt úgy oldják meg, hogy csak a kitolasra mehet be. Az meg azért egy szülésnél és sok órás vajudasnal igazán a nesze semmi, fogd meg jól kategória sajnos.
5/24 anonim válasza:
4es már nem! Mióta fel lettek szólítva a kórházak, beengedik az apákat vajúdásra is. Valamikor november környékén szólították fel őket, azelőtt valóban sok helyen csak a kitolásra mehettek be.
6/24 anonim válasza:
5 sajnos en meg januárban is olvastam ilyen beszámolókat, de nagyon helyes, ha már nem így van.
8/24 anonim válasza:
Érdekes nekem nem lehetett bent
9/24 anonim válasza:
8 az a baj, hogy ott élesben mikor épp szulsz, elég nehéz érvényt szerezni ennek. Hivsz gyorsan egy ügyvédet vagy mi? Persze utólag tehetsz panaszt, de neked ez már nem másitja meg a “szules élményedet”. Szomorú ha visszaélnek ezzel.
10/24 anonim válasza:
Ceca mama azt ajánlotta, hogy az anyuka meg az apuka felváltva legyenek bent a szülésnél. Szóval ameddig a férjed bent van addig a váróban kell vajúdnod. :,(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!