Kezdek kétségbe esni. Terhesség alatt 9kg-ot híztam összesen. Vizesedtem is. 2 hete szültem. A pici 3kg-al született. De a kórházból mínusz 2kg-al jöttem haza. Ez hogy lehet???
Szerintem fura, esetleg rajtad maradt a víz és később jön le majd. Leírom nekem, hogy, volt, de én végig hánytam és nagyon lefogytam a végére. 58 kg-val indultam és ugyanennyivel mentem szülni, szülés után 47 kg lettem, 2600 gramm a lányom, úgyhogy 11 kg ment le, bár a fogyás miatt ez biztosan kevesebb volt.
2021. márc. 6. 20:25
12/23 A kérdező kommentje:
4es! Nem a feljött súllyal van bajom. Hanem hogy más a szülőágyon hagy már 5kilót, nekem meg 2őt sikerült 😀
2021. márc. 6. 20:30
13/23 A kérdező kommentje:
11es! Igen, ez lenne a reális. Akik akkor szültek amikor én, nekik 7kg körül lement már. Én is vízben reménykedek. Amég szoptatok, úgysem tudok mást tenni...
2021. márc. 6. 20:32
14/23 anonim válasza:
10-nek: először én is azt hittem, hogy a kérdező 2 kilóval kevesebb most, mint terhesség előtt. De nem (azt hiszem), 9 kilót jött fel és 7 rajta maradt.
2021. márc. 6. 20:51
15/23 anonim válasza:
Igen, így értem már... :)
2021. márc. 6. 21:06
16/23 anonim válasza:
Víz mehet még le, több a vér is még, a méhed sem húzódott még vissza az eredeti méretére.
Türelem, ne ess kétségbe. Várd ki a 6 hetet, nem véletlenül ennyi a gyermekágyi időszak.
Arra figyelj, hogy szoptatás alatt se egyél össze-vissza mindent, mert a hiedelmekkel ellentétben el lehet közben hízni :)
2021. márc. 6. 21:35
17/23 anonim válasza:
Én is úgy értettem, hogy 2 kilóval kevesebb mint terhesség elött :D na mindegy...
De ilyenkor valószínű sok víz maradt rajtad, lassan lemegy majd.
2021. márc. 6. 21:40
18/23 anonim válasza:
En 9 kg-t hiztam és 10 ment le. Nem tudom nálad mi lehet a baj. Hacsak nem valóban a kórházban is híztál. Esetleg meg nem távozott az összes víz. 🤔
2021. márc. 7. 01:14
19/23 anonim válasza:
Én nagyon vizesedtem a terhességeim alatt. A szülésznőm azt mondta hogy a szülés után a hormonok miatt ez még fokozódni fog, de ne aggódjak 1-2 hét és lemegy. Pontosan így történt.
2021. márc. 7. 06:24
20/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! És elnézést, hogy nem fogalmaztam egyértelműbben.
A szülési súlyhoz képest fogytam csak 2kg-ot. Igyekszem az étkezésre figyelni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!