Akinek terhesség alatt/szülés után volt miómája, annak mi lett vele? Visszahúzódott?
Figyelt kérdés
Szülés utáni 6 hetes kontrollon vette észre az orvos, hogy a méhem felső részénél, a külső területen van egy kb 4 mm nagyságú mióma. Semmit nem mondott, hogy nézni kéne rendszeresen, lenne bármi teendő. A leletre se írta rá.
Van valakinek hasonló tapasztalata, hogy terhesség alatt kialakult mióma? Kellett rendszeres kontroll, esetleg kezelés? Felszívódott?
2021. jan. 13. 12:43
1/4 anonim válasza:
Nekem a 18 hetes ultrahangon vette észre a doktornő a baba mellett.Semmit nem kellett vele csinálni,gondot sem okozott.Szülés után picit kisebb lett,de azóta is ott van.Annyit mondtak,hogy fél évente ellenőriztessem, illetve ha valami panaszom van akkor menjek azonnal.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Neked akkor a méh üregében volt?
2021. jan. 13. 14:17
3/4 anonim válasza:
Nekem az első ultrahangon vették észre, hogy miómám van. Amikor megkérdeztem a dokit, ő azt mondta valószínűleg vissza fog húzódni, legkésőbb szülés után. Végig méregették, nem változott a mérete a terhesség alatt. Végül úgy alakult, hogy császárom lett és akkor már ezt is eltávolították, de elvileg nem lett volna vele semmi teendő.
4/4 anonim válasza:
1.vagyok,igen a méh üregben van.Tulajdonképpen ez a méh izomzat jóindulatú daganata.Alap esetben semmit nem kell vele tenni,csak ellenőriztetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!