Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesség alatt kiszélesedett...

Terhesség alatt kiszélesedett csípő mennyi idő alatt húzódik vissza? Visszahúzódik egyáltalán?

Figyelt kérdés
2019. márc. 18. 14:33
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Az enyem nem huzodott vissza.
2019. márc. 18. 14:36
 2/11 A kérdező kommentje:
Ettől féltem. 😕
2019. márc. 18. 14:37
 3/11 anonim ***** válasza:
Nekem visszahúzódott, nem tudom mikor, de ugyan olyan mint terhesség előtt volt, sőt lehet még keskenyebb is mert az akkori nadrágok esnek le rólam.
2019. márc. 18. 14:53
 4/11 anonim ***** válasza:
Szia, én 13 hónapja szültem, de se a lógó mellem, se a kötényhasam nem zavar annyira, mint a kiszélesedett csípőm. Nekem nem ment vissza (még), remélem tényleg visszamegy, bár én most olvastam az előző kommentelőt, hogy visszamegy a csípő, úgy tudtam, hogy az már marad ott úgy.
2019. márc. 18. 14:58
 5/11 A kérdező kommentje:
Tornáztál vagy csak magától? Gondolom genetikus is.
2019. márc. 18. 14:58
 6/11 anonim ***** válasza:

Nekem kb 2 hónap után állt vissza minden a helyére.

Semmit nem híztam terhesség alatt, de szülés után egyetlen nadrágom se jött rám.

2019. márc. 18. 15:01
 7/11 A kérdező kommentje:
Én 4.5 hónapja szültem. Eddig semmi. Remélem még van remény.
2019. márc. 18. 15:13
 8/11 anonim ***** válasza:

Anya 32 eve szült, nem huzodott vissza.

Nekem a nagyfiamnal sem lett ugyanolyan, szélesebb maradt. Most a második fiam nem nyomott szet, a csipöm ugyanolyan szeles, mint a nagyfiam utan volt.

2019. márc. 18. 15:24
 9/11 anonim ***** válasza:

Elso gyerek utan nekem ugy maradt a csipom, pedig nem volt rajtam sulytobblet szules utan sem. Mondjuk ez nalam pont jo volt, mert magas, vekony alkat vagyok es kifejezetten keskeny, fius csipom volt az elso terhesseg elott, igy meg mar legalabb jol nez ki.

A masodik gyerekkel nem szelesedett semmit.

Most a harmadik terhesseg alatt viszont igen. Nem maradt rajtam most sem suly, vekony voltam, megsem jott ram egy farmer sem azokbol, aminek erosebb az anyaga. 4,5 honapos a fiam, a mult heten probaltam ujra es mar a legtobb jo ram, egy maradt, amit szuknek erzek a csipotajekon.

Nem figyram, a sulyom ugyanannyi. Nem mertem meg a csipomet, de biztos vagyok benne, hogy most valtozott valamennyit.

Szoval van remeny.

2019. márc. 18. 16:29
 10/11 anonim ***** válasza:
Az enyém sem húzódott vissza.
2019. márc. 18. 17:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!