Szülés után kiszélesedett a csípőm (de nagyon) ezt lehet valamilyen beavatkozással korrigálni? Plasztika, műtét, stb.
Régen S méretet hordtam, már csak nagyobb M jó rám.
Hiába a torna, és edzés az alakomat ugyan visszanyertem, de a csípőcsontom aránytalanul kiszélesedett, az eredetihez képest jó 10 cm-vel. A neten nem találok ilyen infot, hogy a medence csonttal kezdenek-e valamit.
Terhesség alatt a medence, és kereszt-csont IS elmozdulhat pár centit.
De keress rá a neten. Az a bajom, hogy hiába vagyok csinos, a csípőcsontom széles, és zavar, mert jóval szélesebb mint más szülés utáni nőnek.
Én ugyan a plasztikáról nem tudok semmit, de ha van is ilyen szerintem ne csinálj a testeddel egy ilyen drasztikus dolgot. Ha például még szeretnél gyereket csak könnyebb lesz a széles csípővel.
Énszerintem edz felsőtestre és akkor az arányok közelebb kerülnek egymáshoz. A széles csípő pedig nagyon vonzó tud lenni!
Vállat szélesítsd, az edzéssel is megoldható.
Kétlem, hogy egy olyan kockázatos műtétet, mint a medence fűrészelése (a közelben létfontosságú szervekkel), toldása-foldára bevállalna bármilyen plasztikai sebész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!