Mit szedhetnék szülés előtt/alatt, hogy a kitolás közben ne görcsöljön be a lábam?
Figyelt kérdés
2013. márc. 7. 12:42
1/8 anonim válasza:
Mindenképpen beszélj a szülésznövel erröl.
nekem a szülésznöm azt mondta hogy ha beindul egy szülés igazán nincs olyan magnézium ami vissza tartsa.
Szóval szerintem ha beindul a szülés bevehetsz egy magnéziumot és a lábad nem fog görcsölni.
2/8 anonim válasza:
Szültél már egyszer és kitolás közben begörcsölt a lábad? Vagy hogy érted?
3/8 A kérdező kommentje:
Igen, és borzasztó volt. Teljesen elvonta a figyelmemet a kitolásról. Lehet azért is tartott olyan sokáig. Szóval most szeretném megelőzni. Fogadott dokim, szülésznőm nem lesz. Tegnap ugyan voltam orvosnál, de annyira ideges voltam a sok várakozás miatt, hogy elfelejtettem rákérdezni.
2013. márc. 7. 12:52
4/8 anonim válasza:
Enyém is begörcsölt, de annyira nem érdekelt, már alig vártam, hogy megszüljek.
Ilyenkor felesleges magnéziumot szedni már.
Nem biztos, hogy be fogsz görcsölni, én a három szülésből csak egyszer kaptam lábgörcsöt.
5/8 anonim válasza:
Én is így voltam, mint te. Nekem az volt a baj, hogy nem ittam elég folyadékot, mert reggel indult be és nem igazán ittam se előtte, se közbe.
6/8 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy számít-e, de nekem volt bekötve infúzió, pont amiatt, mert úgy látták nem iszom eleget vajúdás alatt. Hát igen... nem nagyon tudtam erre figyelni.
2013. márc. 7. 18:29
7/8 anonim válasza:
Nekem gyorsan kirázta, maszírozta akkor, abban a pillanatban a két szülésznő, akik ott voltak.
3x szültem, 2x begörcsölt.
8/8 A kérdező kommentje:
Masszírozták volna nekem is, de ugye ilyenkor az is fáj. És igazából jobban fájt, mint a kitolás... Jobb lenne megelőzni valahogy.
2013. márc. 8. 07:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!